Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Over ons

"Een sensor voor relevante noden en kansen in onze samenleving"

Iedereen tekent voor een gezond en gelukkig leven. Maar in deze hectische en snel veranderende wereld stellen we onszelf en onze planeet steeds meer op de proef. Van burn-outs en welvaartziekten tot stijgende armoedecijfers. Van grondstofverspilling en luchtvervuiling tot de onmetelijke afvalberg: stuk voor stuk maatschappelijke en ecologische uitdagingen die naar een duurzame, toekomstgerichte aanpak snakken. En da’s een vraag waar we bij Blenders graag onze tanden in zetten.

Photo 1469131792215 9C8Aaff71393

Positieve impact

Blenders profileert zich als onafhankelijke impact-onderneming. We verbinden dromen en ideeën van ondernemers, organisaties of andere creatieve geesten met de juiste kennis, middelen en ervaring. Zodat we samen innovatieve producten en diensten kunnen ontwikkelen. Dat alles met als doel om bij te dragen aan een betere leefomgeving voor iedereen. "Innovation by all, for all" dus!

In de wolken

Het verhaal van Blenders

Ben je benieuwd naar onze historie, de transitie die we hebben doorgemaakt en onze huidige werking?

Lets Keep Blending
Lees hier het volledige verhaal

Vrienden van Blenders

Positieve impact realiseren, daar draait het bij ons om. Bij Blenders proberen we dan ook in alles wat we doen - steeds opnieuw - meerwaarde te creëren voor onze leefomgeving. Wens je ons hierbij als individu of als organisatie een duwtje in de rug te geven? Lees dan op volgende pagina op welke manieren je kan helpen.
Ik wil graag helpen!

Spin-offs

Met enige fierheid kunnen we zeggen dat in de loop der jaren verschillende andere organisaties uit onze schoot zijn ontsproten. Daarvan bevinden digidak, KIKO en Hop Up zich momenteel nog onder Blenders' paraplu.

Raad van Bestuur Blenders

Ben je benieuwd naar de samenstelling van onze Raad van Bestuur?
Hier vind je meer info

Kmo-portefeuille

Blenders vzw is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener en biedt opleidingen aan via de kmo-portefeuille (zie aanbod onder Opleidingen). Ondernemers, zelfstandigen en kmo's kunnen van deze subsidiemaatregel gebruik maken om de financiële kost van opleidingen te verkleinen.

Ons erkenningsnummer voor opleidingen: DV.O104148


KMO-ASSIST SPK vzw is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener voor advies. Ondernemers, zelfstandigen en kmo's kunnen via de kmo-portefeuille subsidie verkrijgen voor advies dat bijdraagt tot de versterking en groei van hun onderneming.

Ons erkenningsnummer voor advies: DV.A103901

Logo Kmo Portefeuille 01 04 16
Klik hier voor info en voorwaarden kmo-portefeuille

MVO-scan

Ook Blenders draagt duurzaam ondernemen hoog in het vaandel en deed de MVO-scan.

Embleem Mvo Scan2
"We do find ourselves at a moment in history where time is crying out for a different approach. It’s an ideal moment to capture, for an organisation as Blenders."
David Venter