Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

9 Vliegende vlinders5

Wat wordt ons nieuwe normaal?

Grijp de opportuniteit van dit moment. Maak gebruik van de creativiteit, de veerkracht en betrokkenheid die nu piekt. Buig de huidige crisis om tot een nieuwe groeidynamiek voor je bedrijf of organisatie. Wij helpen jou er graag bij!

De corona-crisis heeft de wereld ingrijpend veranderd, op een manier die we niet voor mogelijk achtten. We gaan niet meer terug naar vroeger. Ook niet op het werk.

We hebben nieuwe gewoontes aangenomen. We zijn op nieuwe manieren beginnen werken. Omdat het moest. Sommigen willen de nieuw ontstane werkmethodes en gewoontes behouden. Anderen willen er zo snel mogelijk weer vanaf en terug naar hoe het vroeger was. Wat wordt het nieuwe normaal?

De verandering is meer dan ooit bedreigend. En er zijn geen zekerheden: prioriteiten slaan om, omzetten kelderen, productlijnen vallen stil, opdrachten drogen op, jobs verdwijnen, bedrijven gaan over kop. Er is geen financiële veiligheid en ook geen veiligheid tegen het virus.

Ga het nieuwe normaal met vertrouwen tegemoet. Bepaal de veranderingen die voor jullie het meest leven geven. Gebruik het momentum en laat zaken sneller evolueren. Creëer positieve verandering. Geef jullie nieuwe normaal nu en in de toekomst concreet vorm.

7 Moderne slinger met tekst

Zelfzeker en gericht jullie eigen weg gaan

Wat wil je het liefst: recht krabbelen terwijl je de feiten achterna loopt, of de verandering zelf in handen nemen? Als jullie toch alles moeten herdenken, waarom dan niet meteen jullie toekomst zelf uitstippelen?

  • Grijp de opportuniteit van dit moment. Maak gebruik van de creativiteit, de veerkracht en betrokkenheid die nu piekt. Buig de huidige crisis om tot een nieuwe groeidynamiek voor je bedrijf.
  • Versnel de (r)evolutie waarvan je al lang droomt.
  • Stel jullie doel bij. Oriënteer je en stippel een nieuwe koers uit. Geef bewust en doelgericht de positieve verandering concreet vorm. Door voorop te lopen in jullie markt en intern moedige volgers te mobiliseren.
  • Laat jullie teams de nodige vaardigheden en tools ontwikkelen om evenwichtig en comfortabel online en offline samen te werken. Zodat iedereen zich in beide thuis voelt. Zodat jullie bij nieuwe veranderingen in de markt snel en wendbaar kunnen bijsturen.
  • Ontdek hoe je jezelf kan heruitvinden. Kijk met nieuwe ogen naar jullie eigen realiteit. Zie nieuwe kansen, denk groter, ontdek nieuwe partnerschappen.
5 bouwstenen

Een doorleefd traject

Het traject dat we aanbieden, hebben we zelf doorleefd. Alle vier de partnerorganisaties (Blenders, Percolab Belgium, Appelblauwzeegroen en Flanders Business School) hebben een fundamentele transformatie doorgemaakt.

  • Impact- en waardengedreven ondernemen heeft ons samen gebracht. We delen onze hands-on mentaliteit waarmee we ondernemerschap in de praktijk steunen.
  • Wij delen de gedachte en de hoop om ook nu niet terug te keren naar het oude. Wij vinden dat we het momentum moeten aangrijpen om er actief voor te zorgen dat de post-corona wereld er beter uitziet dan de pre-corona wereld.
  • Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven daar een essentiële rol in te spelen hebben. En dat we niet lijdzaam hoeven af te wachten wat overheden bedenken. Dat bedrijven hun sleutelrol kùnnen opnemen, daar willen wij mee voor zorgen.
  • Het zal pas gebeuren als er expliciet aandacht aan gegeven wordt. En je het als bedrijf daadwerkelijk vastpakt. Hier zijn we om het te doen, samen met jou. Vanzelf zal het niet gebeuren.
Meer info over het begeleidingstraject vind je hier

Ben jij ook getriggerd?

Stuur dan een mailtje naar Bart.
Klik hier