Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Blenders BOA

Welkom “in the clouds”!

Virtuele uitwisselingsmomenten in de (buitenschoolse) kinderopvangsector. Tot voor kort leek het science fiction en een “ver van mijn bed” show. Maar in deze surrealistische coronatijden beginnen we allemaal ervaringsdeskundige te worden in het gebruik van digitale media om met elkaar te communiceren.

Ben jij een leidinggevende in de buitenschoolse opvang en wil jij graag ervaringen delen met collega’s dan ben jij meer dan welkom in onze:

  • Blenders BOA (Buitenschoolse Opvang&Activiteiten): een gesloten Facebook groep waar je terecht kan met vragen die je graag eens aan anderen in de sector wil stellen. Samen maken we van deze groep een plek waar je anderen kan inspireren en geïnspireerd kan worden. Zoek via je eigen Facebook account de groep Blenders Boa en meld je dus snel aan!
  • Virtuele uitwisselingsmomenten: via Microsoft TEAMS wisselen collega-coördinatoren “live” ervaringen uit, geven ze elkaar tips & tricks en ontmoeten ze elkaar. Deze virtuele ontmoetingsmomenten gaan telkens door op donderdagnamiddag. Wil jij ook graag één keertje, af en toe of wekelijks deelnemen aan deze ontmoetingsmomenten, contacteer dan snel: carine.breugelmans@blenders.be. Ben je geen techneut en niet zo vertrouwd met virtuele omgevingen? Geen paniek! Neem contact met ons op en wij loodsen jou zonder problemen naar de virtuele overlegmomenten en staan je met raad en daad bij.
Logo Mentes