Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Afbeelding jeugdwerk KRAS

Blenders gaat speelpakketten lanceren!

Een innovatie-idee waar we al even op aan 't broeden waren, komt nu in een stroomversnelling. Speelpakketten ontwikkeld door Kras en Blenders worden nu gratis verdeeld aan gezinnen en kinderen die dit het meest nodig hebben. Maar liefst 585 gratis pakketten werden afgelopen woensdag uitgedeeld in de verschillende Antwerpse wijken waar Kras Jeugdwerk actief is. Binnenkort kan je zelf ook speelpakketten kopen via een nieuwe BLENDERS start-up!

Gezinnen met jonge kinderen even 'ontzorgen' door een leuk speelpakket thuis te bezorgen voor vele uren gezamenlijk speel- en knutselplezier. Dat is de bedoeling van onze nieuwste innovatie. In een verrassingsbox zitten allerlei materialen en hulpmiddelen waarmee kinderen creatief aan de slag kunnen. De pakketten worden zo samengesteld dat ze boeiend en uitdagend speelplezier opleveren voor kinderen van verschillende leeftijden. Als ouder ga je al spelenderwijs in verbinding met je kind(eren).
En het tofste van al? Je hoeft het zelf niet te bedenken of te gaan kopen: wij creëren het en zorgen voor een levering aan huis!

Vanaf de start bouwen we ook een solidariteitsmechanisme in: door een spelpakket aan te kopen, maak jij het mee mogelijk dat we een aantal gratis pakketten kunnen bezorgen bij gezinnen die dit het meest nodig hebben (maar het niet kunnen veroorloven).

De webshop wordt eerstdaags gelanceerd, zodat je het eerste speelpakket al snel kan bestellen. Hou onze nieuwsberichten, facebook- of LinkedIn-pagina, ... goed in de gaten!

Bekijk hier het artikel dat op VRT NWS is verschenen

Interesse om een speelpakket te kopen?

Neem dan zeker contact op met Sarah!