Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Afbeelding OOU NB 09 22

One Of Us

Het broeit in het project One Of Us. Niet alleen kunnen we terugkijken op een geslaagd Regain Your Power traject in Turnhout, maar we kijken ook vooruit naar de start van deze sessies in Brussel en Antwerpen! Voor lang opgeleide vrouwen met migratieachtergrond organiseren we een training van 3 voormiddagen. Dit onder begeleiding van Yasmina Fadli als deskundige coach.
Schrijf hier in

Wat doen we exact?

We focussen op zelfbeeld, zelfreflectie en zelfwaardering en we versterken elkaar. Op de derde sessie komen we tot een intrigerende introductie: een oefening waarin je op een authentieke manier je eigen kwaliteiten in een gesprek inbrengt. Hier vind je een korte impressie van hoe de sessies in Turnhout eraan toe gingen. Maar luister vooral naar wat Hayet, Chaimae en Mia Diana zelf vertellen over hun deelname.

Meer info over het project One Of Us vind je hier

Praktisch

De sessies in Brussel gaan door bij LEVL (Vooruitgangstraat 323, 1030 Brussel), op 8 september, 22 september en 6 oktober – telkens van 9u tot 13u. De sessies zijn gratis en inschrijven kan via onderstaande link.

De sessies gaan door in het Nederlands en/of Engels (ook de tussentijdse digitale webinars die ter beschikking worden gesteld zijn beschikbaar in Nederlands of Engels).

Schrijf hier in