Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Turn Up Academy NB 09 242

We zijn klaar voor onze volgende stap in het verhaal van TurnUp Academy

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat wil zeggen dat we bijna aan de slag gaan met onze jongeren. Na achter de schermen te werken, staan we vanaf 21 september met onze twee voeten in de praktijk. Vanaf dan gaan we elke zaterdagvoormiddag aan de slag met ‘onze’ jongeren en gaan we samen met hen op zoek naar wat later echt voor hen kan zijn. We doen dit natuurlijk niet alleen. Vrijwillige engagementen zijn een stevige pijler waarop onze werking gestoeld is. Omdat we blijven groeien en nieuwe activiteiten aanbieden, blijft onze zoektocht naar vrijwilligers doorlopen.

Enerzijds zoeken we mensen die onze jongeren elke zaterdag willen begeleiden. Anderzijds blijven we zoeken naar gastdocenten, vakmensen in verschillende sectoren die bereid zijn om één keer per jaar een doe-atelier te geven. Denk hierbij aan beroepen zoals loodgieter, landmeter, dakwerker, lasser, binnenhuisarchitect, metser, kraanman, elektricien, bouwkundig tekenaar, danser, choreograaf, decorontwerper, kapper, schoonheidsspecialist, tandarts, voetverzorger, heftruckchauffeur, fietsenmaker, asfalteur en dronebestuurder.

Waarom is jouw bijdrage zo belangrijk?

Omdat jij als professional niet alleen je vakkennis kunt overbrengen, maar ook als rolmodel kunt dienen voor onze jongeren. Jouw verhaal, passie en ervaring kunnen hen inspireren om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Bij TurnUp Academy geloven we dat ieder kind het recht heeft om zijn of haar potentieel te ontdekken, ongeacht hun achtergrond. Samen kunnen we deze jongeren helpen om hun weg te vinden in een wereld vol mogelijkheden.

Turn Up Academy NB 09 241

Ben jij diegene die het verschil wil maken?

Wil je jongeren begeleiden, inspireren, of misschien zelfs een toekomstige collega zien opbloeien? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan dit unieke project. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor de volgende generatie.

We kijken ernaar uit om samen met jou en onze jongeren dit fantastische avontuur te beginnen. Laten we er samen voor zorgen dat TurnUp Academy een succes wordt dat een blijvende impact heeft op de jeugd van Turnhout.

Contacteer TurnUp Academy

Volg TurnUp Academy via onze website of via Instagram en Facebook.