Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Logo digidak1

Vormingsdag vrijwilligers Digidak op 27 juni 2022

Op dit moment zijn er 170 actieve vrijwilligers bij Digidak. Deze mensen zorgen iedere dag dat mensen geholpen worden met hun digitale vragen en leren hen werken met een computer, tablet of smartphone. Dit alles doen ze met kennis van zaken, een grote portie geduld en vooral veel passie. Op 27 juni organiseren we voor al deze vrijwilligers een boeiende dag in het Provinciaal vormingscentrum te Malle. Een uitwisselings- en ontmoetingsmoment bij uitstek.

Stilaan wordt alles digitaal, van het contact met je vrienden, je sportprestaties tot je ijskast. Technologie staat niet stil. Digitaal zijn, betekent constant nieuwe dingen moeten leren. Tijdens het voormiddagprogramma worden de vrijwilligers ondergedompeld in een overzicht van allemaal nieuwe toepassingen.

Tijdens de namiddag kunnen de vrijwilligers deelnemen aan enkele workshops rond Windows 11, werken met een Chromebook, handige natuurapps, Augmented reality, Bitcoins, enz. Voor elk wat wils.

Op deze manier wil Digidak haar appreciatie tonen voor de vele vrijwilligers waarop ze beroep kan doen. Zonder hen kan Digidak niet bestaan.

Meer info over Digidak en de vrijwilligers