Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Turnup Academy NB 05242

turnUp Academy: de toekomst start nu!

Het was een drukke en opwindende tijd voor ons bij turnUp Academy! We hebben onze scholentoer beëindigd en het was een geweldige ervaring! We hebben maar liefst 10 scholen bezocht en 322 kinderen bereikt. Tijdens onze tocht hebben we 198 kinderen geïnterviewd, waarvan 98 als prioriteit 1 zijn aangeduid, omdat ze tot de meest kwetsbare groep behoren. Het is hartverwarmend om te zien hoe betrokken en enthousiast deze kinderen zijn. Hun openheid en gretigheid om hun toekomst vast te pakken neem ik zeker verder mee.

Maar daar stopt het niet! Onze volgende stap is om de ouders van de kinderen te bereiken. We zijn vastbesloten om hen te betrekken bij ons project en samen te werken aan de toekomst van hun kinderen. Daarom connecteren we nu met bestaande organisaties die deze kinderen of hun ouders al kennen. We doorkruisen de komende tijd de straten van Turnhout om met de ouders in gesprek te gaan en hen te informeren over de mogelijkheden die turnUp Academy aan hun kinderen biedt.

We zijn nog steeds naarstig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de jongeren op zaterdagvoormiddag willen begeleiden. Een kleine bijdrage van jou kan een enorme impact hebben op het leven van deze kinderen. Onze activiteiten gaan niet door tijdens schoolvakanties dus je kan regelmatig pauzes inbouwen.

Turnup Academy NB 05241

Samen bouwen aan een betere toekomst voor onze fantastische Turnhoutse kinderen!

Volg turnUp Academy via onze website of via Instagram en Facebook.