Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Switching Talent NB 09 232

Profiteer nog snel van een op maat gemaakte leerreis met Switching Talent

We leven in een snel veranderende wereld waar traditionele leermethoden niet altijd aansluiten bij unieke leerbehoeften. Daarom startte Blenders vzw met steun van ESF in 2022 het project "Switching Talent", gericht naar werkenden met specifieke en bijzondere leervragen. We herdefiniëren het concept van leren door op maat gemaakte leerervaringen te bieden via praktische werkomgevingen. Een groot verschil met traditionele, academische opleidingsvormen.

Switching Talent gaat niet over het volgen van een vooraf bepaald curriculum of het volgen van conventionele cursussen. Het gaat erom een reis te ondernemen om te verkennen en te leren via praktische ervaringen in echte situaties. Deze unieke aanpak heeft tot doel werknemers te koppelen aan geschikte externe werkomgevingen waar hun specifieke leervragen effectief kunnen worden beantwoord. Of het nu gaat om het aanscherpen van een nichevaardigheid, diep duiken in een bepaald vakgebied of het verkennen van onconventionele interesses, Switching Talent legt de weg vrij voor op maat gemaakte leertrajecten die inspelen op individuele nieuwsgierigheid en ambities.

Sinds de start van het Switching Talent project in 2022 vond Blenders voor meer dan 50 deelnemers boeiende leerplekken en zijn we enthousiast aan de slag om voor 25 extra deelnemers de optimale match te maken. Zo beantwoorden we aan hun heel specifieke leervragen. De feedback van deelnemers is bijzonder positief. Zij staan verbaasd van de leerwinst die ze door hun Switch Traject behaalden.

Ondertussen nadert Switching Talent zijn laatste kwartaal. Het project wordt eind 2023 afgerond. We hebben nog steeds de mogelijkheid om enkele extra deelnemers kosteloos te begeleiden bij hun leervragen. Grijp dus nu je kans!

Heb jij een bijzondere leervraag die een gepersonaliseerde aanpak vereist?

Dan is dit het moment om contact met ons op te nemen. Of je nu expertise wilt verwerven in een onconventioneel vakgebied, diep in een bepaald onderwerp wilt duiken of een onontgonnen rijkdom aan kennis wilt verkennen, Switching Talent staat klaar om je te begeleiden naar je leerdoelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een op maat gemaakte leerreis te beginnen die je toekomst op onvoorstelbare manieren kan vormgeven.

Voor vragen en aanmeldingen kan je contact met ons opnemen via info@switchingtalent.be.

Combinatielogo ESF