Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Transnationaal pioniersnetwerk1

Ondernemers voor een inclusieve samenleving - een transnationaal pioniersnetwerk

De Vlaamse Regering maakt 4,3 miljard euro vrij voor haar relanceplan. Dat plan moet de Vlaamse welvaart en het welzijn van de Vlamingen helpen versterken na corona. Het plan bevat zeven ambities of speerpunten: versterken van het Vlaamse zorg- en welzijnssysteem, het efficiënter maken van de overheid, digitale transformatie, verduurzamen van de economie, overheidsinvesteringen, het beheren van de coronacrisis, investeren in mensen en talenten.
Klik hier voor het relanceplan

Hoe sta jij als ondernemer tegenover de pijlers ‘digitale transformatie’, ‘verduurzamen van de economie’ en ‘investeren in mensen en talenten’? Ben je al aan de slag met maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Hoe draag jij als ondernemer bij aan het continue verbeteringsproces in de samenleving? Is er naast People, Planet en Profit ook ruimte voor Peace en Prosperity? Wat is de rol van de ondernemer in de samenleving eigenlijk? Kan je die afzetten tegen de rol van een kunstenaar, een politicus, een activist, ...?

Hoe ga jij om met de uitdagingen en mogelijkheden van telewerk en digitale toepassingen? Hoe zet je je als ondernemer in voor ‘verantwoord samenleven met het coronavirus’? Ga jij invloed ervaren van de Brexit? Ben jij aan de slag met ‘kwetsbare profielen’ (en wat maakt deze ‘kwetsbaar’)? Geven de wijzigende competentienoden jou net een boost in competitiviteit en productiviteit? Weet jij hoe je data als grondstof inzet? Hoe ben je een schakel in de circulaire economie? Wat houdt je tegen? Wat maakt dat je als ondernemer kan schitteren? Welke lessen kunnen anderen daaruit trekken?

Kan een transnationaal pioniersnetwerk Marseille-Antwerpen-Rotterdam jou versterken?

Geef een seintje!
Artemis helpt je graag verder