Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

I Diverso team

HR-partner I-Diverso kijkt terug op een bijzonder jaar en wat hen drijft: inclusie en diversiteit

Duik dieper in enkele hoogtepunten van ons voorbije jaar: 15 jaar aan job- en taalcoaching en de baanbrekende lancering van individueel maatwerk door de Vlaamse overheid. Verrijk je inzichten met ons gratis e-book 'Inclusief Werven en Selecteren'. Ontdek hoe deze mijlpalen niet alleen onze organisatie vormgeven, maar ook jouw HR-strategie naar een hoger niveau tillen. Wat motiveert ons om vastberaden te streven naar een inclusieve toekomst? Laat je informeren en open de deur naar innovatie.

15 jaar job- en taalcoaching

In 2023 vierden we niet alleen een indrukwekkende mijlpaal van 15 jaar job- en taalcoaching, maar ook een periode waarin we met passie nieuwe medewerkers vertrouwd maakten met het vakjargon van de werkvloer.

Bij I-Diverso noemen we het geen standaard taalles; eerder een ontdekkingsreis om samen taalbarrières te overwinnen. Hierdoor groeit niet alleen de spreekdurf, maar ook de feedbackcultuur, waardoor elke medewerker zijn eigen kleur kan toevoegen aan de gesprekken en interacties.

Bij I-Diverso zien we taal niet als een hindernis, maar als de sleutel tot creatieve winst. Inclusie betekent voor ons het creëren van medewerkersbetrokkenheid die op haar beurt leidt tot creatieve winst.

Wil jij met job- en taalcoaching ook medewerkersbetrokkenheid bereiken in jouw organisatie? Ontdek hoe!

Lancering individueel maatwerk door Vlaamse overheid

Medewerkersbetrokkenheid realiseren vraagt ook om uitdagingen te omarmen.

Zo lanceerde de Vlaamse overheid het afgelopen jaar individueel maatwerk. Een initiatief dat uitdagingen omzet in kansen en werkvloeren aanpast, zodat iedereen kan schitteren.

Individueel maatwerk biedt niet alleen financiële ondersteuning, maar reikt ook een helpende hand aan bij het overbruggen van mogelijke obstakels voor alle ondernemers uit de privésector, lokale besturen en scholen.

Wil je meer weten over individueel maatwerk? Hier vind je alle informatie.

Gratis e-book 'Inclusief Werven en Selecteren'

Terwijl we vooruitkijken naar 2024, houden we onze vingers gekruist voor een bedrijfslandschap waar werkgevers en werknemers elkaar niet alleen ondersteunen, maar ook inspireren.

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf hierin grote inspanningen levert, en zo niet, dan moedigen we aan om dit te doen.

Van werving tot warme re-integratie na langdurige ziekte, zien we HR als de dirigent van een harmonieuze werkplek.

Speciaal voor HR-medewerkers bieden we een duwtje in de rug met ons gratis e-book 'Inclusief Werven en Selecteren'.

Laten we samen bouwen aan diversiteits- en inclusiedoelen die een prachtige drijfveer zijn voor nieuwe successen in het komende jaar.

Namens het hele I-Diverso team wensen we jullie schitterende feestdagen en een kleurrijk nieuwjaar!