Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Switching Talent2

Duik eens in de job van een ander, deel je talent en krijg er expertise bij

Wanneer je een tijdlang een job uitoefent, heb je al een hele weg afgelegd. Je hebt ervaring en expertise opgebouwd en weet als geen ander hoe je bepaalde uitdagingen best aanpakt. Toch vraag je je soms af of het niet beter kan. Hoe zouden anderen en andere organisaties dit aanpakken? Wat kan je van hen leren om je job nog beter te doen? Dankzij Switching Talent kom je dat te weten!

Switching Talent biedt je de kans om enkele dagen mee te lopen in een andere werkomgeving en zo je competenties aan te scherpen. Lerend vanuit de praktijk, samenlopend met iemand die antwoorden heeft op jouw specifieke leervragen.

Blenders lanceert op dit moment een nieuwe oproep voor kandidaten. Lijkt het je wat om je licht eens elders op te steken? Heb je al concrete leervragen of ideeën? We horen ze graag. Samen met jou zoeken we uit waar jouw switch naartoe leidt.

Benieuwd om te weten hoe dit in zijn werk gaat? Stuur dan snel een bericht naar info@switchingtalent.be.

Switching Talent is een samenwerkingsproject van Time4Society, Acerta Consult, Vernieuwing in de Basisvoorzieningen voor Jonge Kinderen vzw en Blenders vzw, en wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Meer weten? Surf dan naar www.switchingtalent.be
Logos Switching Talent
Combinatielogo ESF