Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Compilatie allemaal beestjes 6

DoeDoos: We hebben het geweten!

Op 15 april stuurden we bij Blenders onze allereerste DoeDoos “Allemaal beestjes” de wereld in en we hebben het geweten! Al snel kriebelden, huppelden, kropen en vlogen er heel wat beestjes richting onze Facebookpagina en inbox. Ontdek nu snel onze nieuwste DoeDoos “Galaxy”!

Meters en peters verrasten hun neefjes en nichtjes, grootouders verwenden de kleinkinderen en werkgevers staken een hart onder de riem bij hun thuiswerkende werknemers met kinderen. Maar ook volwassenen trakteerden zichzelf op een DoeDoos!

We hebben ieders verbeelding laten spelen en daar is het ons tenslotte om te doen! En dit plannen we regelmatig te herhalen!

Maar waarom de DoeDoos enkel de wereld insturen als we ook intergalactisch kunnen gaan?

Ontdek snel onze nieuwste DoeDoos “Galaxy”!

Een DoeDoos waarbij experimenteren met verf centraal staat en je verbeelding hoog de lucht in schiet. Kleuren mengen zich tot sterren, kometen en planeten: een uniek sterrenstelsel in wording.

Klaar voor lancering? Bestel snel de DoeDoos “Galaxy” via onze webshop en deel je creaties met ons via Instagram en Facebook!

“Wist je dat onze Galaxy Doedoos zijn weg heeft gevonden tot in de kinderopvang en kleuterklas? Telkens weer een geslaagd intergalactisch avontuur! Graag een Galaxy DoeDoos op maat van een grote groep? Aarzel niet om ons te contacteren!”

Wil jij ook een “Galaxy” DoeDoos?

Bestel ze snel op onze webshop www.doedoos.be en deel je creaties met ons!
Klik hier