Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Afb Doe Doos

Ontdek de nieuwe DoeDoos Galaxy!

Een DoeDoos waarbij experimenteren met verf centraal staat en je verbeelding hoog de lucht in schiet.  Kleuren mengen zich tot sterren, kometen en planeten: een uniek sterrenstelsel in wording. Met de DoeDoos haal jij een pakket verrassend eenvoudige en veelzijdige speelmaterialen in huis die jou en je (klein)kinderen meeslepen in het moment. Je kinderen beleven er uren puur speelplezier mee, weg van de drukte en weg van de schermen.

Succesvolle eerste DoeDoos

Op 15 april stuurden we onze allereerste DoeDoos "allemaal beestjes" de wereld in en we hebben het geweten!

Al snel kriebelden, huppelden, kropen en vlogen er heel wat beestjes richting onze Facebookpagina en inbox.

Meters en peters verrasten hun neefjes en nichtjes, grootouders verwenden de kleinkinderen en werkgevers staken een hart onder de riem bij hun thuiswerkende werknemers met kinderen. Maar ook volwassenen trakteerden zichzelf op een DoeDoos!

We hebben ieders verbeelding laten spelen en daar is het ons tenslotte om te doen! En dit plannen we regelmatig te herhalen!

Maar waarom de DoeDoos enkel de wereld insturen als we ook intergalactisch kunnen gaan?

Compilatie allemaal beestjes 1

Ontdek snel onze nieuwste DoeDoos “Galaxy”!

Een DoeDoos waarbij experimenteren met verf centraal staat en je verbeelding hoog de lucht in schiet. Kleuren mengen zich tot sterren, kometen en planeten: een uniek sterrenstelsel in wording. Bestel snel de nieuwe DoeDoos en deel je creaties met ons via Instagram en Facebook!

Klaar voor lancering? 

Bestel ze snel op onze webshop
Klik hier