Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Afb Doe Doos

De DoeDoos is er!

Mogelijk ving je hier of daar al op dat we achter de schermen bij BLENDERS volop aan het timmeren waren aan leuke speelpakketten voor gezinnen met jonge kinderen. In het licht van de huidige corona-lockdown is dit innovatieproject in een forse stroomversnelling gekomen. Wij presenteren: de DoeDoos!

Laat je verbeelding spelen

Met de DoeDoos haal jij een pakket verrassend eenvoudige en veelzijdige speelmaterialen in huis die jou en je (klein)kinderen meeslepen in het moment. Je kinderen beleven er uren puur speelplezier mee, weg van de drukte en weg van de schermen.

Wij leveren de DoeDoos aan jouw voordeur zodat jullie onmiddellijk aan het speelplezier kunnen beginnen.

We lanceren elke maand minstens één nieuwe DoeDoos. Monsters uit een rioolputje, duistere geheimen en postduiven, … Elke DoeDoos speelt in op de verbeelding van je kind met een origineel thema en eenvoudige, levensechte materialen.

Afb Doe Doos

Speelpakketten voor iedereen

Een DoeDoos koop je niet alleen voor jezelf. Wij vinden namelijk dat iedereen zijn of haar verbeelding de vrije loop mag laten.

Daarom wordt een deel van onze winst ingezet om speelkansen te creëren voor kinderen en ouders die het niet altijd even makkelijk hebben.

Dankzij jouw aankopen, kunnen wij dus vele kinderen en hun ouders een fijn moment samen, creatieve speeltijd én een grote glimlach schenken.

Volg ons zeker op Instagram en Facebook en deel je creaties met #doedoosbende

DoeDoos is een innovatie van Blenders vzw.

Word nu lid van de DoeDoos Bende

En bestel je eerste speelpakket op onze nieuwe webshop
Klik hier