Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

ATK naar Ark van Noë

ArmenTeKort Kempen op uitstap

Een uitstap naar de Ark van Noë. Dat schitterde op 17 juni in onze agenda. En met het mooie weer was dat een leuk vooruitzicht. Een toffe buddy activiteit van ArmenTeKort Kempen. Deze keer met extra aandacht voor onze kinderrijke gezinnen.

We bezochten er de kinderboerderij en mochten zelfs de dieren mee voederen. Van geiten tot reetjes en zelfs alpaca’s. Het was een gezellige boel.

En met een speeltuin in de buurt was het voor ouders ook mogelijk om gezellig met een drankje wat te kletsen met andere buddy’s. Voor sommige van hen is het heel wat om aan zo’n activiteit deel te nemen. Het breekt hun vaak kleine omgeving open en laat even alle zorgen van de schouders glijden.

Dat is waar het buddyschap helemaal om draait. Gewoon samen zijn, een luisterend oor als dat gevraagd wordt, maar vooral gezellige dingen doen. Hoe groot of hoe klein ook.

Dankzij onze kerst en de gulle gaven van heel wat mensen konden we ook alle kinderen een mooi DoeDoos knutselpakket mee naar huis geven.

Wil jij er ook graag op deze manier voor iemand kunnen zijn?

Kom dan eens luisteren naar een volgende online infosessie. We leggen er alles uit over onze aanpak en hoe jouw engagement het verschil maakt in het leven van een ander.
Alle info vind je hier