Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

INNOVATIES

Afbeelding1 Armen Te Kort

Met één klik tussen twee mensen. Word buddy en maak mee het verschil!

Wil jij graag je talenten ontwikkelen en mee kansarmoede bestrijden? Ben jij leergierig en laat je je niet weerhouden door een tegenslag? Word dan buddy en maak mee het verschil!

Met deze woorden willen wij veerkrachtige mensen enthousiasmeren om kansbiedende buddy te worden van een persoon die het geloof in een betere toekomst verloren is.

Het buddy duo spreekt af om samen iets te doen (een goede babbel, wandelen, koken …).

Door de aanwezigheid en ondersteuning krijgt de buddy opnieuw vertrouwen in zichzelf en de toekomst en kan hierdoor de regie van zijn/haar leven weer in eigen handen nemen.

Buddy zijn kan je leren!

Een boeiende opleiding en interactieve workshops geven je inzicht in kansarmoede en empowerment. Je oefent de juiste basishouding om als buddy verbinding te maken met deze wereld. Je wordt Meester in empowerment. Je wordt hierdoor ook een veerkrachtiger collega, partner, ouder.

Je staat er daarenboven niet alleen voor! Onze ArmenTeKort Buddy Community betekent veel voor ons en kan ook veel betekenen voor jou. Via regelmatige opvolging, driemaandelijkse intervisies en uitdiepende masterclasses bieden we jou structurele ondersteuning in je traject als buddy.

Heb jij interesse om mee die KLIK te maken?

Data van infosessies en meer info over onze werking in de Kempen vind je via onderstaande link.

Klik hier

Wat mag je verwachten tijdens deze infosessies?

  • Luister naar een buddy getuigenis
  • Krijg alle info over onze buddy werking en bijhorende gratis opleiding
  • Ontwikkel je talenten om verbinding te maken en vertrouwen op te bouwen

Laat je alvast inspireren door de brief van Ness. Hij vertelt je in onderstaand filmpje wat het buddy traject voor hem betekende.

Heb je concrete vragen?

Met al jouw vragen kan je terecht bij Suzy.

Bel Suzy Maes op 0475 46 42 11 of mail naar armentekort@blenders.be.

ArmenTeKort Kempen is een samenwerking tussen Blenders vzw, ArmenTeKort vzw, CAW, Thomas More, Welzijnszorg Kempen en enkele OCMW’s, mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en de steun van Rotary.

Banner Leader Rotary

Contactpersoon