Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Hopup Facebook Header

Wat als … ook JIJ de creativiteit bij kinderen kan stimuleren?

Schenk een Hop Up Playground aan een basisschool in jouw buurt, en wij zetten jouw bedrijf of organisatie in de bloemetjes (en in de aandacht) op de Werelddag van de Creativiteit en Innovatie.

De Hop Up Playground – een ontwikkeling van BLENDERS – is een geweldige uitvinding, al zeggen we het zelf. Ondertussen in gebruik op meer dan 30 plaatsen in Vlaanderen tovert Hop Up een kale schoolrefter of turnzaal in een mum van tijd om tot een aantrekkelijke speelomgeving. Omdat dagelijks vele duizenden kinderen voor- of naschools opgevangen worden in de school, in ruimtes die niet uitnodigen om te spelen, is Hop Up geen overbodige luxe. Bovendien vertrekt Hop Up van een krachtige visie dat kinderen vooral behoefte hebben aan ‘vrij spel’: met Hop Up worden ze zelf de architect van hun speelomgeving, die er elke dag weer anders kan uitzien. De creativiteit wordt volop gestimuleerd.

Onze ervaring leert inmiddels dat vele scholen verlangend uitkijken naar een Hop Up Playground, maar jammer genoeg niet over de middelen beschikken om erin te investeren. Wat een gemiste kans …

Daarom bedachten wij volgend eenvoudig antwoord: als jouw bedrijf of organisatie een Hop Up Playground wenst te schenken*, gaan wij voor jou op zoek naar de basisschool in je omgeving die er het meest mee geholpen kan worden (tenzij jij de school zelf wil kiezen natuurlijk). In ruil mag jij je bedrijfslogo duidelijk zichtbaar aanbrengen op de Playground, en zetten we jou in de aandacht op dinsdag 23 april, ter gelegenheid van de Werelddag van de Creativiteit en Innovatie.
De kinderen in jouw omgeving (én hun ouders, én hun leerkrachten, én hun toekomstige werkgevers …) zijn je bedrijf eeuwig dankbaar!

* de waarde van een Hop Up Playground 10 bedraagt 4.750 EUR (excl. BTW, inclusief een opleiding voor 3 begeleiders).

Doe je mee?

Contacteer dan snel onze speelarchitect
Ilse helpt je graag verder

Graag meer info?

Kijk op www.hopup.be, bezoek onze Facebookpagina of bekijk onderstaand filmpje.