Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Turn Up Academy NB 10242

TurnUp Academy is gestart: Met volle kracht vooruit!

Picture this: zaterdagmorgen 21 september 2024, 8u00 in de ochtend, Turnhout slaapt nog, een strakke wind trekt door de verlaten straten … Maar niet zo in Gustaaf Klimt. Daar stonden 38 enthousiaste jongeren te trappelen om van start te gaan met hun avontuur bij TurnUp Academy. Deze eerste dag stond in het teken van elkaar leren kennen, afspraken maken en verwachtingen delen. Zo leggen we een solide basis voor de komende drie jaar.

Samen ontdekken we de toekomst

Vanaf nu staan we elke zaterdagvoormiddag klaar om deze jongeren te begeleiden in hun zoektocht naar hun talenten en mogelijkheden.

We laten hen kennismaken met een brede waaier aan beroepen en nodigen hen uit om hun passies te ontdekken.

Samen met hen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen zoals: Wat kan ik goed? Wat inspireert mij? Waar heb ik een passie voor?

Vertrouwen en verbondenheid

In de afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt om dit programma vorm te geven.

Nu is het tijd om met beide voeten in de praktijk te staan en de jongeren stap voor stap richting hun toekomst te begeleiden.

We werken niet alleen – onze werking steunt op de kracht van vrijwilligers en gastdocenten. Dankzij hen kunnen we iedere jongere een unieke ervaring bieden.

Turn Up Academy NB 10243

Een toekomst vol mogelijkheden

Met TurnUp Academy ondersteunen we jongeren uit kwetsbare situaties en geven we hen tools om hun potentieel ten volle te benutten.

Dit doen we samen met een netwerk van bedrijven, vakmensen en vrijwilligers.

Onze gedeelde missie? Deze jongeren een stevige stap vooruit helpen in hun leven en hun toekomst.

We kijken er enorm naar uit om dit traject met hen aan te gaan en samen te bouwen aan een toekomst waarin iedereen zijn plek kan vinden.

TurnUp Academy: Samen kunnen we alles! (Talya 10 jaar)

Meer weten over TurnUp Academy? Neem contact op met Iris Loots.
Turn Up Academy NB 10241