Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Wat is inclusie I Diverso

Ontdek de nieuwe I-Diverso website!

We zijn verheugd om met jullie onze nieuwe online thuis te delen: www.i-diverso.be! Bij I-Diverso omarmen we het ethos van inclusief ondernemen en streven we ernaar om een werkomgeving te creëren waar gelijke kansen en diversiteit de norm zijn. Diversiteit is voor ons geen buzzword; het is een cruciale troef die innovatie en succes bevordert. Op onze fonkelnieuwe website vind je een schat aan informatie, handvaten en hulpmiddelen om jouw organisatie te helpen gedijen in een inclusieve omgeving.

Hieronder vind je enkele hoogtepunten

  • De HR-scan: Neem de eerste stap naar een inclusieve cultuur door onze HR-scan in te vullen.
  • Diversiteit op de werkvloer: Ontdek praktische tips en strategieën om een cultuur van inclusiviteit en verbondenheid te cultiveren.
  • Individuele & teamopleidingen: Verbeter vaardigheden en bevorder samenwerking met onze op maat gemaakte trainingsprogramma's. Binnenkort bieden we opleidingen aan over mentorschap en coachend leidinggeven.
  • Coaching & ondersteuning: Geef je team de kracht van persoonlijke coaching en begeleiding om hun volledige potentieel te benutten.

Maar dat is nog niet alles!

Blijf onze website regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven van recente evenementen. Dit jaar vieren we 5 jaar I-Diverso met diverse roadshows in Vlaanderen. Dus, volg ons en blijf geïnspireerd.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of als je de stap naar een inclusief veranderingstraject wilt zetten!