Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Foto ATK 30 Kempenaars1

Kansarmoede doorbreken? Daar maken we in 2021 samen werk van!

Zou het kunnen dat jij voor het nieuwe jaar het goede voornemen had om mee te bouwen aan een warmere wereld? Denk je erover om een maatschappelijk engagement te nemen? Zo ja, dan verwelkomen 30 Kempenaars je met open armen.
Bekijk hier de documentaire van ArmenTeKort

30 Kempenaars gaven aan nood te hebben aan een maatje, een luisterend oor, een wandelkameraad, een koffiekletser … een buddy dus. Zij bieden je de kans om echt het verschil te maken in iemands leven en er zelf rijker van te worden.

Hoe dat gaat ontdek je in deze vers van de pers documentaire van ArmenTeKort. Geniet mee van de vele mooie getuigenissen en laat je inspireren. Wie weet word je zo enthousiast dat je besluit je te engageren. Wees er dan snel bij, want de volgende opleiding start al op 5 februari!

Schrijf je alvast in voor een infosessie via www.armentekort.be/infosessie. Of vraag meer informatie via armentekort@blenders.be.

Meer info over dit initiatief vind je op www.armentekort.be.

ArmenTeKort Kempen wordt gecoördineerd vanuit Blenders vzw en mede mogelijk gemaakt door alle betrokken gemeenten en volgende financierders:

Logos financierders ATK2

Wil jij ook buddy worden? Heb je nog vragen?

Kom dan zeker naar een van de infosessies!
Inschrijven kan via deze link