Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Afbeelding online vorming Blikopener

Gratis online vorming: Blik-Open-Er: De kracht van beleving

Het AMIF-project Blik-Open-Er streeft naar meer diversiteit in de buitenschoolse kinderopvang. Nu het project afloopt bieden wij samen met Vormingscentrum HIVSET de gratis online vorming ‘De kracht van beleving’ aan.

Meer diversiteit in de kinderopvang

De meeste begeleidersteams in de kinderopvang zijn vandaag nog niet erg divers. Toch vinden steeds meer kinderen met diverse culturele achtergronden een plekje in de buitenschoolse kinderopvang. Met Blik-Open-Er willen we de afstand tot werken in de buitenschoolse kinderopvang doorbreken door vrijwilligers met een migratieachtergrond en buddy’s uit de begeleidingsteams van de buitenschoolse kinderopvang samen te brengen. Via spel, vorming, samenwerking en communicatie komen we tot intercultureel handelen.

Blikopener logo

Concreet

We bieden een boeiende en interactieve vorming van twee uren aan voor kinderbegeleiders, pedagogisch coördinatoren, coördinatoren en andere personen die actief zijn in de buitenschoolse kinderopvang. Via spel, vorming, samenwerking en communicatie komen we tot intercultureel handelen.

Je kan gratis deelnemen aan één van de onderstaande online sessies. We werken telkens met groepjes van 15 personen.

Interesse? Wacht best niet te lang met je inschrijving. Je kan inschrijven via de linken hieronder.

Een 'online' vorming?

Maak je geen zorgen als je geen ervaring hebt met online vorming. We bezorgen je vooraf ondersteunende informatie, zodat zelfs voor wie de eerste keer deelneemt aan een online vorming, alles relaxed verloopt.

Wat heb je nodig? Een computer, tablet of smartphone met een stabiele internetverbinding. Indien je vragen wil stellen en zichtbaar wil zijn voor anderen, moet je toestel uitgerust zijn met een frontale camera en microfoon.

Nog vragen over Blik-Open-Er?

Contacteer dan zeker Sarah.
Amif banner 1