Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Taalcoaching

Creëer een succesvol team met job- en taalcoaching

Ben jij je bewust van de uitdagingen waarmee nieuwe werknemers te maken krijgen bij het starten van een nieuwe baan? Het is niet alleen een spannende overgang voor hen, maar ook een belangrijke periode voor jou als werkgever. Je wilt niet alleen dat je werknemers uitblinken in hun nieuwe rol, maar ook dat ze zich snel thuis voelen in jouw organisatie. Dat is waar job- en taalcoaching een verschil kan maken!

Bij I-Diverso’s job- en taalcoachingprogramma staat het versterken van de band tussen je nieuwe werknemers en je organisatie centraal. I-Diverso begrijpt dat een soepele integratie van essentieel belang is voor duurzaam succes.

Wat betekent I-Diverso’s job-en taalcoaching voor jouw bedrijf?

I-Diverso’s coaching is volledig afgestemd op de specifieke werkomgeving en behoeften binnen jouw organisatie. Ze bieden niet alleen jobcoaching, maar ook taalcoaching. Voor werknemers met beperkte taal- en communicatievaardigheden, wordt jobcoaching gecombineerd met taalcoaching die gericht is op gespecialiseerd vakjargon en effectieve communicatie met collega's en klanten. Of het nu gaat om het verbeteren van taal- en communicatievaardigheden of het bieden van begeleiding voor een vlotte overgang naar een nieuwe werkplek, de I-Diverso coaches zijn er om jou te ondersteunen.

Het ultieme doel is het creëren van gemotiveerde werknemers en tevreden werkgevers, wat resulteert in een vruchtbare en blijvende tewerkstelling. Net als Blenders willen ze werken aan een succesverhaal voor jouw organisatie.

Wat biedt I-Diverso?

I-Diverso’s coaching legt de nadruk op motivatie, werkattitude, interpersoonlijke vaardigheden en effectieve communicatie, in plaats van alleen technische vaardigheden. Een goede communicatie en positieve werkrelatie tussen jou en je werknemers leiden tot verhoogde productiviteit en arbeidstevredenheid. Daarnaast verbetert taalcoaching de taalvaardigheid van werknemers.

De job- en taalcoach houdt altijd rekening met de belangen en behoeften van jouw bedrijf.

Voordelen voor werkgevers

  • Extra ondersteuning bij de integratie van nieuwe medewerkers
  • Verhoogde motivatie en prestaties, wat leidt tot meer arbeidstevredenheid en productiviteit
  • Verbeterde taalvaardigheden voor werknemers en een groter bewustzijn van het taalbeleid van jouw bedrijf
  • Inzicht in tewerkstellingsmaatregelen en taalopleidingsmogelijkheden
  • Versterking van het HR-beleid van jouw organisatie

Administratie

I-Diverso neemt alle administratieve taken op zich, waaronder het delen van contactinformatie met VDAB voor registratie van coaching, het opstellen van jobcoachovereenkomsten, individuele actieplannen en tevredenheidsonderzoeken aan het einde van het programma.

Meer info of een afspraak

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kan je I-Diverso bereiken via: