Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Videocovers getuigenissen

Blenders medewerkers nemen de proef op de som en switchen zelf

Met het “Practice what you preach” motto voor ogen zijn alvast de eerste Blenders collega’s een Switch traject gestart. Zij kozen ervoor om te switchen met organisaties waar ze nauw mee samenwerken en waren aangenaam verrast. Ze delen graag hun ervaringen met jullie!

Met Switching Talent sporen we mensen aan om te leren door te ervaren op een andere werkvloer en buiten de eigen organisatie. En dat leren kan alle mogelijke vormen aannemen. Alles wat jou vooruithelpt en waar je niet een hele cursus voor wil volgen, kan aanleiding zijn voor een Switch Traject. Het kan gaan over heel praktische dingen (hoe werk ik met een bepaald softwarepakket?) tot eerder procesgerichte methodieken (hoe organiseer ik een brainstorm?) of soft skills (hoe zorg ik voor een warm onthaal van nieuwe medewerkers?).

Werd je enthousiast om zelf ook te switchen?

Neem dan zeker contact op via info@switchingtalent.be.

Hoe gaat het in zijn werk?

Misschien heb je zelf al een idee en is je aanleiding om te Switchen net gericht op het beter leren kennen van een bedrijf of een organisatie.

Als dat niet het geval is, helpen wij je graag op weg.

Tijdens een intakegesprek geef jij aan wat je precies wil leren, welke maximum afstand je wil afleggen en in welke periode je graag wil switchen.

Wij gaan dan op zoek naar de plaats die tegemoetkomt aan jouw vragen.

Verder zorgen we er ook voor dat alles netjes juridisch geregeld is en dat er goede afspraken gemaakt worden tussen uitsturende en ontvangende organisaties.

Combinatielogo ESF