Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Digigezond

Beheer je gezondheid digitaal met Digigezond

Tegenwoordig kan je veel gezondheidszaken digitaal regelen. Denk aan het opvolgen van doktersvoorschriften, afspraken in het ziekenhuis, of het opvragen van je laboresultaten. Deze dingen werken nu net iets anders dan vroeger. De afgelopen jaren is de gezondheidszorg in België steeds digitaler geworden. Er zijn nu veel apps en platforms waar je je gezondheid digitaal kan bijhouden. Digidak heeft in samenwerking met het LiCalab van Thomas More twee handige lesbundels gemaakt. Hiermee leer je stap voor stap hoe je deze apps kan gebruiken.

Mijn online gezondheid

In dit boekje leer je hoe je je online medisch dossier kan raadplegen en je medische gegevens veilig kan delen. Ook krijg je tips om correcte medische informatie te vinden en hoe je platforms zoals Mijngezondheid.be kan gebruiken.

Handige apps, mijn gezondheid

Dit boekje helpt je om veilige gezondheidsapps te vinden en te installeren. Daarnaast ontdek je een aantal interessante apps die je gratis kan downloaden en gebruiken om je gezondheid beter op te volgen.

Download of bestel de boekjes

De boekjes en bijhorende lesplannen zullen binnenkort gratis beschikbaar zijn dankzij de steun van de Koning Boudewijnstichting. Je betaalt enkel de verzendingskosten als je gedrukte boekjes wil bestellen.

Wil je meer informatie?

Contacteer ons dan via info@digidak.be.

Wil je meer weten over Digidak en LiCalab? Neem dan een kijkje op www.digidak.be en www.licalab.be.

Logos Digidak en Li Calab