Hi there!
Ik ben Christine, 28 jaar, dromer en grote fan van het leven. Ik leef met mijn koppeke in de wolken, maar met mijn voeten op de grond.
Zoals het een echte Kempenaar betaamt 😉. (Al moet ik toegeven dat ik ondertussen wel in ’t stad woon.)
Voor mijn sprong in het diepe bij Blenders was ik aan de slag als assistent Economie aan Universiteit Antwerpen.
Een hart voor onderwijs, inclusie en creativiteit heeft mijn pad naar Blenders geleid. Ik ben – in alle bescheidenheid – best fier dat ik nu als projectmanager aan de slag ben op projecten die volledig aansluiten bij mijn persoonlijke waarden.
Ik ga daar gelijk van stralen!
Ik kan niet wachten op alle avonturen die me nog te wachten staan bij Blenders. Maar de groep van wilde, enthousiaste wereldverbeteraars waar ik in terecht ben gekomen, voorspelt alvast een interessant parcours.
Let’s go!
Ik ben Isabelle, mama van een energieke 9-jarige tweeling.
In mijn vrije tijd ben ik veel met hen bezig, ik ben een outdoor type en sport graag en veel.
Ik ben bij Blenders terechtgekomen om samen met mijn collega's een Stuyfplek op te richten in BorGerHub, alwaar wij mensen uit de buurt (en verder) graag zien komen: ze vertellen ons over hun ideeën en/of dromen waarmee we dan actief aan de slag gaan ... Faciliteren, coachen, inspireren en verbinden ...
Ik vind de equipe van Blenders een tof allegaartje van talenten en ben blij hier deel van te mogen uitmaken!
Hoi, ik ben Tania, een mama van drie kindjes van 13, 11 en 9 jaar en heb 15 jaar gewerkt als verkoopster.
Ik wil het bestaande Digidak-team versterken en daar deel van uitmaken ...
Mensen helpen is mijn passie. Ik voel me er goed bij als men met een glimlach naar huis gaat door de hulp die ze van ons hebben gekregen.
Hey allemaal, ik ben Pieterjan Robijn, 48 jaar - afkomstig uit het verre Ieper en woonachtig te Gent. Ik ben maatschappelijk assistent van opleiding, lang geleden was ik actief in Zuid-Afrikaanse sloppenwijken en het Vlaamse Departement Onderwijs (zoek de 10 verschillen). Sinds 2006 vertoef ik tussen (sociale) ondernemers: ik werkte bij Levanto (Antwerpen) en de koepelorganisatie sociale economie in Brussel. Ik werk halftijds voor Blenders en halftijds voor Starterslabo waar ik ondernemers begeleid in de opstart van hun bedrijf.
Ik kom enkele collega’s ondersteunen zodat zij hun job nóg beter kunnen doen. Ik werk namelijk voor de Stuyfplekken in de provincie Antwerpen die ik begeleid in het behalen van hun resultaten. Stuyfplek??? Dat is een plek waar iedereen welkom is! In een Stuyfplek inspireren burgers en organisaties elkaar. Je werkt er samen aan persoonlijke en/of maatschappelijke vernieuwing. Dat doen we vanuit de mensen zelf door talent, kennis en middelen te delen met elkaar. Je krijgt hier de kans om te experimenteren in een veilige omgeving!
Het koppelen van economische en sociale uitdagingen is steeds mijn doelstelling, zowel professioneel als privé. Ik streef steeds naar samenwerking en cocreatie waar mogelijk. Daarvoor zit ik op m’n plek bij Blenders! Blenders is een organisatie waar het ’broebelt’ 😊 zowel qua mensen als ideeën, dus het ideale centrum om nieuwe concepten uit te testen!
Ik ben Jimmie Pinxteren, ben 36 jaar en mijn hobby's zijn wandelen met mijn hond en fietsen.
Vanaf 4 januari ben ik het Digidak-team komen versterken.
Ik help heel graag mensen met computerproblemen.
Hey, ik ben Jan. Ik woon met mijn vrouw en 2 tienerzonen sinds kort terug in de Kempen (Turnhout) na een 5-tal jaar in het buitenland gewoond te hebben. We hebben een zeer fijne tijd beleefd en veel nieuwe ervaringen opgedaan in Zwitserland en Groot-Brittannië, maar zijn ook blij om weer terug te zijn en de banden met familie en vrienden terug aan te kunnen halen.
Ik heb een financieel-economische achtergrond en heb 20 jaar in verschillende afdelingen van J&J gewerkt (hier beter bekend als Janssen Pharmaceutica), vooral in Europese en internationale context.
Een 2-tal jaar geleden heb ik even de pauzeknop ingeduwd om intenser met mijn gezin bezig te kunnen zijn en nieuwe dingen uit te testen. Ik ben me dan beginnen verdiepen in sociaal ondernemen en op dat gebied vrijwilligerswerk beginnen doen. Via _SocialStarters, een organisatie die mensen uit de bedrijfswereld kortlopende projecten laat uitvoeren bij startende of groeiende sociale ondernemingen, ben ik terechtgekomen bij Include (Include.org | Breaking Down Barriers for People with Communication needs), een kleine liefdadigheidsorganisatie die als doel heeft barrières weg te halen voor mensen met communicatienoden. Ik heb met hen gewerkt rond een businessplan om een meer duurzame onderneming te kunnen worden die minder moet afhangen van giften en subsidies. Vanuit dit project ben ik in hun raad van bestuur gerold, waar ik nu vanop afstand nog steeds bij betrokken ben.
Terug in België wou ik mij graag verder bezighouden met impactgedreven ondernemen en liefst ook iets kunnen betekenen voor mijn directe (ruime) omgeving en dan kwam ik op mijn zoektocht toch telkens weer bij Blenders uit. Dus ik ben enorm content dat ik hier van start ben kunnen gaan. Het is echt een warme omgeving met zulke open en gedreven mensen!
Ik zal in eerste instantie kmo’s begeleiden om meer datagedreven te werken in het kader van het Futures by Design project (met steeds in mijn achterhoofd: hoe kan je je impact vergroten door het beter gebruik van data). Daarnaast zal ik werken op allerhande projecten rond impactgedreven ondernemen.
Eva Ernst is mijn naam, maar ik hou ook van een grapje op tijd en stond.
Ik ben geboren en getogen in Leuven, waar ik psychologie en antropologie studeerde.
Als dochter van een boerenzoon uit Nederlands Limburg en een fabrieks-directeur-dochter uit Kortrijk, gaf mijn vader al de boodschap mee dat “bastaarden het sterkste ras zijn”.
Ik ben geboeid door de rijkdom van diversiteit en gedreven om bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen zijn eigen-waardige rol kan spelen.
Na mijn studies ben ik in het Antwerpse beland. Nu woon ik in Ekeren, warm omringd door mijn man en kinderen.
In het werkveld heb ik helemaal mijn drive gevonden vanuit mijn ervaring in de sociale economie: Werk als hefboom voor emancipatie van sterke mensen in kwetsbare realiteiten. Ondernemen als hefboom voor inclusie.
Vanuit I-Diverso wilde ik die ervaring inzetten om de reguliere arbeidsmarkt inclusiever te maken. En vandaag ga ik graag een stapje verder...
Bij Blenders heb ik het gevoel “thuis te komen”. Een creatieve “bende ongeregeld” van gedreven mensen, verbonden door het steentje dat ze willen bijdragen aan een betere samenleving. Interessante collega’s en boeiende uitdagingen dus 😉 Dat belooft!
Hallo allemaal, mijn naam is Tanja Froeling, een Nederlands-Limburgse van origine die, na vele omzwervingen, zo’n 15 jaar geleden is neergestreken in Westmalle. Inmiddels heb ik mijn hart verpand aan deze mooie streek waar ik woon met Sam, Liv en Max, mijn drie kinderen, met Sally en Pip, mijn twee honden, en mijn partner Jan.
Mijn directe omgeving betitelt mij wel eens als een opgewekte stuiterbal met een overdosis energie en, om die wat te beteugelen, is de kans groot dat je mij hier op de fiets of aan de wandel zult treffen.
Wie mijn pad tot aan ‘Hop Up’ volgt, kan zien dat ik veelal gekozen heb voor werkgevers die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Voor mij persoonlijk is dat belangrijk. In de rollen die ik daar heb vervuld, heb ik altijd veel contact gehad met bijzondere, bewuste en bevlogen ondernemers en eindgebruikers. Het zijn die mensen die voor mij een grote bron van inspiratie vormen.
Ondanks dat mijn drie kinderen de doelgroep van Hop Up wellicht net ontgroeid zijn, kan ik mij volledig vinden in de pedagogische visie die de ontwerpers van Hop Up voor ogen hebben. Het stimuleren van het creatieve brein van kinderen brengt ons later vast veel grootse denkers die nieuwe en onbegane paden durven ontdekken.