Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Trans4MORE Workshops

06 T4M Website

Workshops

Na het succes in vorige edities pakken we dit jaar uit met nóg meer workshops. Je mag je verwachten aan ervaringen die je fysiek uitdagen, mentaal versterken, spiritueel verrassen, emotioneel voeden, maar bovenal doen groeien als mens, werknemer, manager,...
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Praktisch

  • Workshops worden maximaal 2x aangeboden en duren +/- 45'
  • Inschrijven voor een specifieke workshop kan vanaf maandag 6 mei
  • Schrijf je nu al in voor het hop-on, hop-off programma van Trans4MORE en blijf op de hoogte!

Leading self | Leading others

Deze workshop zal in het Engels doorgaan

All of us are impacted by the speed and pace of our present global systems and structures, consciously and unconsciously. In this interactive and active workshop people will become more conscious, see each other more fully, experience their interconnectedness and understand more completely what it will take to lead from a place of our shared humanity. Each person will leave enlivened and motivated to play their part in creating a flourishing enterprise.

Foto Karen
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Keynote speaker workshop

Karen fulfils her commitment and purpose by creating global initiatives of positive change for the fulfillment of human flourishing, business prosperity for a life sustaining future. She is motivated by her passion and commitment to change the systems and structures that no longer serve us.
Meer over Karen Lee Downes

How to survive the rat-race? Just Breathe!

Het belangrijkste kapitaal van een bedrijf is het personeel. En toch investeren we daar het minste in! 400.000 werknemers zijn langdurig ziek, hoe komt dat? De balans tussen draaglast en draagkracht is helemaal zoek.

De draaglast is voor een stuk de verantwoordelijkheid van de werkgever, maar door de draagkracht van je werknemers te verhogen vermijdt je al een hoop problemen want een gelukkige werknemer is een productievere werknemer.

In deze mini ademworkshop ontdek je hoe efficiënt ademhaling is als wapen tegen stressbeheersing, burn-out en bore-out. Je ademhaling is de afstandsbediening van je brein.

“How you breathe is how you feel”

Tom Stijven Profielfoto
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Een ijzig kalme coach

Ik ben Tom Stijven, gehuwd en vader van 2 dochters. Ik heb 6 jaar gesukkeld met fibromyalgie en ben in 2014 volledig hersteld door de Wim Hof methode. Dat heeft mijn kijk op het leven drastisch veranderd en sindsdien ben ik gepassioneerd door alles wat met ademhaling te maken heeft. Ik ben gecertificeerd instructeur in Breatheology en de Wim Hof methode. Onder de naam Just Breathe! geef ik lezingen en workshops en begeleid ik mensen individueel om ademhaling te gebruiken om krachtiger, gezonder en gelukkiger te worden.
Meer over Just Breathe

De essentie en kracht van Playfulness

Mique deelt maar al te graag heel wat mee over de mind-set, de waarden en de inherente regels van een goed spel. Op spelende wijze, direct en spetterend, maar ook subtiel. Hoeveel vreugde en potentie gegenereerd kan worden vanuit individueel en sociaal spelen, voor mens en organisatie.

Deze workshop geeft een voorsmaakje van een boek dat nog dit jaar van haar zal uitkomen over Playfulness: 'Playfulness met ‘n kapitale letter.'

Sta ‘ns onder een speldouche met ‘n expert. Theoretisch verhelderend en praktisch inspirerend.

Mique Acke Workshop
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Plezierig. Productief. Playful.

Mique is iemand die speelt. Van nature, steeds bewuster, en met een groeiende overtuiging. Mique speelt graag met veel verve en met zowat alles. Vooral met energie, in al z’n vormen. Dus ook met woorden en lichaamstaal. Met gedachten; splinternieuwe en oude, wijze. Met focus en tempo maken en door stille pauzes te creëren. Vanuit gedegen kennis en met liefde. Voor de nodige intuïtie en een vleugje mysterie. Mique beweegt zich met verrassend gemak van de ene professie naar de andere. Ze is dramadocente, communicatie-en stemcoach, logopediste, trainer-lesgever en interieurdesigner. Vanuit al die invalshoeken weet ze door en door wat spelen is. Als ervaringsdeskundige, facilitator en expert: van binnenuit doorvoeld en met ernst bestudeerd.
Meer over Numinos

Stilte als geheim ingrediënt

In een wereld van doelen en resultaten zijn we vergeten wat de kracht van stilte is.

Jammer, want ze is een belangrijke bron van inzicht...

Jan Rauter

Goed luisteren als essentie

Jan is ondernemer in software development. Zijn ervaring is dat de juiste dingen doen, leidt tot goede resultaten. Zo zijn die resultaten nooit het doel op zich. Hij brengt mensen bij elkaar en helpt hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Goed luisteren is daarbij essentieel, luisteren naar de dingen die gezegd worden en naar de dingen die niet gezegd worden. Stilte is voor hem dus een belangrijk ingrediënt voor zijn geluk of succes.
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

In ieder van ons zit een kampioen!

Benieuwd naar de kampioen in jezelf en in jouw organisatie?

In de meeste businessplan-presentaties komt telkens naar voren dat medewerkers een ‘asset’ zijn en het verschil maken. Helaas zijn we er ons onvoldoende van bewust hoeveel % van het aanwezige potentieel we niet benutten, laat staan laten floreren!

Bert Smeets

Bert Smeets

Bert heeft vanuit zijn begeleiding van - Olympische atleten - Champions League voetballers - Formule 1 piloten - én bedrijfsleiders de ervaring om mensen bij hun potentieel te brengen (zowel individueel als collectief). Er wordt dan ook gewerkt op verschillende assen van het individuele en het collectieve potentieel.
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Tijd om je eigen balans op te maken

Is je energie tegen de middag al zoek of ben jij degene die bruist van energie op de werkvloer? Heb jij ook het gevoel dat je na een drukke werkdag je to do-list alleen maar ziet groeien?

Martine en Kathleen maken samen met jou de balans op van jouw energievreters – en nemers.

Kathleen Thijs & Martine Kuyken
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

De juiste mens op de juiste plaats

Kathleen is een creatieve denker die heel snel de grote verbanden ziet en vervolgens kan inzoomen op de kern van de zaak. Ze haalt inspiratie uit teams die van uitdagingen houden en het beste in elkaar naar boven halen. Martine is steeds op zoek naar innovatieve tools en methodieken om communicatie en werking binnen organisaties te verbeteren.
Meer over iBCoaching

Miracle Morning. Zes gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8u00. (VOLZET)

Wat hebben Oprah Winfrey, Bill Gates, Richard Branson en deze gastspreker met elkaar gemeen? Right. Ze staan vroeg op en beginnen de dag met een uur voor zichzelf.

Eén uur voor jezelf. Stel je voor wat je daarmee kan doen. Werken aan je persoonlijke doelen. Work-out. Meditatie om je geest tot rust te brengen. Focus in je dag aanbrengen. Lezen om jezelf te ontwikkelen.

Niet zomaar losse flodders maar bouwen aan het leven dat je altijd wilde. Dat leven heeft immers een deadline. Het is de moeite om er het beste van te maken.

In de Miracle Morning workshop inspireert Ben hoe jij met zes gewoontes het verschil kan maken in je eigen leven. We maken ook meteen de vertaalslag naar hoe jij er 's anderendaags kan mee starten.

Ben Sansen 1
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Entrepreneur & levensgenieter. Mindset ergens tussen Business & Boeddha.

Als life & business coach inspireert en faciliteert Ben mensen om voluit voor hun dromen te gaan. Zelf liep hij ergens op zijn 35 tegen een vroegtijdig midlife vraagstuk aan. Hij verkocht zijn aandeel in het bedrijf dat hij mee had opgericht en ruilde 100 medewerkers en 15 mio omzet voor zijn echte passie: ‘Anderen inspireren en faciliteren om voluit voor hun dromen te gaan'. Sindsdien is hij ‘gestopt’ met werken en is het alle dagen fun. Zijn motto? Succes & geluk zijn het resultaat van de manier waarop je denkt & handelt. Daar 's ochtends op de juiste manier mee beginnen, bepaalt meteen hoe succesvol & gelukkig die dag zal zijn.
Meer over Ben Sansen

Hartcoherentie: "Bring your heartbeat to business"

Hartcoherentie is een heel eenvoudige maar super effectieve manier van ademhalen om je fysieke, mentale en emotionele balans te versterken.

Ontdek aan de hand van concrete voorbeelden en een demo hoe deze wetenschappelijk onderbouwde en meetbare methode jou en je organisatie kan helpen om makkelijker te navigeren door transformatie en verandering.

Foto Mieke Buysrogge
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Het volle potentieel van mensen naar boven halen en hen laten stralen

Mieke is sinds meer dan 20 jaar actief in het bedrijfsleven binnen sales, marketing, quality management en coaching EN gepassioneerd over hoe we als mens fysiek, mentaal en emotioneel functioneren. Deze twee werelden brengt ze samen in workshops, trainingen en coaching trajecten Personal Energy Management waardoor leidinggevenden en werknemers de beste versie van zichzelf neerzetten, betere resultaten boeken, sterke (werk)relaties uitbouwen en een positieve impact maken op hun omgeving. Als zaakvoerder van Prime Performance versterkt ze samen met Guy Van Ginderen de commerciële slagkracht van organisaties en veerkracht van medewerkers. Als Hartcoherentiecoach werkt ze samen met Revida, een polyvalent team verbonden aan AZ Rivierenland om mensen te begeleiden met chronische stress en burn-out. Als loopbaancoach is ze verbonden aan The Job Coach. Telkens een andere invalshoek om uiteindelijk het volle potentieel van mensen naar boven te halen en mensen te laten stralen.
Meer over Prime Performance

How to design a flourishing organisation?

Hoe richt je een bedrijf op dat het goed doet? Goed doen vanuit een financieel standpunt maar ook goed doen voor de mensen, het milieu, de omgeving. Een bedrijf of organisatie heeft een impact op heel wat actoren: medewerkers, leveranciers, klanten, het milieu … Daarnaast leven we in een snel veranderende, complexe en onzekere tijd waardoor een bedrijf wendbaar moet zijn om snel te kunnen schakelen om toekomstige uitdagingen te kunnen trotseren. Burn-outs, de war for talent, de steeds veranderende wensen van de klant, de vraag naar ecologische producten … het zijn maar een paar uitdagingen waartegen de bedrijven opkijken. Een flourishing organisatie opzetten is dan ook geen senicure maar niet onmogelijk.

Tijdens deze interactieve workshop gaan we aan de slag met elementen van Business Agility, Lean, Business Design, Sociocracy 3.0 … om een bedrijf te ontwerpen waarin feedback een belangrijk element is. Feedback van klanten, feedback van medewerkers, feedback van de omgeving die ervoor zorgt dat het bedrijf zichzelf blijft in vraag stellen om voortdurend bij te sturen en te verbeteren. Met als resultaat een duurzame en bloeiende organisatie te bekomen.

Img 20190421 112749 1
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Agile Coach en Business Designer

Wouter is de oprichter van Out of Our Minds, dat zich richt op Business Agility en Business Design. Hij is Agile Coach en Business Designer en ondersteunt KMO’s met het ontwerpen van duurzame en bloeiende bedrijven. Aan de hand van elementen van Agile werken, organisatie design, sociocracy 3.0 en business modelling wordt er een blauwdruk gemaakt van de organisatie waarbij alle elementen van het bedrijf zoals product, klanten, medewerker, inkomstenstromen … op elkaar afgestemd zijn. Met als resultaat een wendbaar bedrijf waarin de feedbackcultuur centraal staat, innovatie mogelijk is en waar medewerkers kunnen floreren.
Meer over Out of Our Minds

Unleashing meaningful collaboration in meetings

Deze workshop zal in het Engels doorgaan

How can meetings be inclusive and energising yet create results? We will explore those chronic group dynamics by using Liberating Structures - a set of micro practices which, based on complexity science and human-centered team work, draw on principles like inclusion, responsibility, serious fun and failing forward.

Foto Ina1
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE

Ina Zukrigl-Schief

Ina is consultant/ facilitator and creative destructor in the field of business development and purpose driven organisational transformation. After working 10 years+ in management and finance for a health start-up, she decided to turn to what she believes in: finding more human and intelligent ways of collaboration and problem solving.
Meer over Liberating Structures

Off the mat

Deze workshop zal in het Engels doorgaan

World over people are trying to get more done in less time, navigate their way through their internal turmoil, and use their overloaded intellect to find solutions to their stress and challenges. At the end of the day they try dancing, exercising or yoga to destress, waiting till they get on the mat to put down the heavy load of life. How can we take our practices from on the mat to help us to navigate life off the mat? In this workshop you will experience life lessons from the mat and how to integrate them into leadership.

Foto Rebecca
Schrijf je gratis in voor Trans4MORE