Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

OPLEIDINGEN

Flourishing Organisations2

Let's Flourish - Op weg naar een bloeiende onderneming

Data nog te bepalen
BLENDERS ontwikkelde een nieuwe opleiding voor CEO’s, zaakvoerders of organisatieverantwoordelijken waarin je leert hoe jouw onderneming stap voor stap te transformeren tot een bloeiende organisatie.
Meer info?

Een bloeiende organisatie of flourishing organisation wil op een positieve manier een bijdrage in de samenleving leveren, en streeft er voortdurend naar om het potentieel van haar stakeholders te helpen ontwikkelen. Onderzoek wijst uit dat bedrijven die zich op deze manier opstellen, het ook financieel beter doen dan gemiddeld. Winst maken is niet langer het belangrijkste doel, maar wel één van de resultaten …

Hoe mooi zou het zijn mochten steeds meer bedrijven en organisaties zich ontwikkelen tot een flourishing organisation?

Met dat doel ontwikkelde BLENDERS een nieuwe opleiding die ondernemingsverantwoordelijken leert wat een flourishing organisation inhoudt, hoe zich dit vertaalt in het bedrijfsmodel, in de waardepropositie, in de organisatiestructuur en -cultuur.

Omdat een transformatie naar een bloeiende organisatie maar mogelijk is als ook de CEO hier ‘klaar’ voor is, besteden we in deze opleiding ook de nodige aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding loopt over acht dagen, drie blokken van telkens twee dagen, daarna nog twee blokken van telkens één dag. Tussen de lesblokken door worden de deelnemers gevraagd om huiswerk uit te voeren.

De training wordt verzorgd door drie lesgevers: Jan Rauter, Kris Vander Velpen en Bart Wuyts.

Data 2020

  • Nog te bepalen

Contactpersoon