Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

OPLEIDINGEN

Brochure Co P Innovatie cover2

Innoveer! In het ergste geval gebeurt er iets.

Gratis webinar - 29 januari 2021
Wie niet weg is, is gezien! Wanneer een klein kind zich wil verstoppen houdt het de handen voor de ogen. Vele organisaties doen dat ook wanneer ze zich, uit schrik voor onzekerheden, willen verstoppen voor innovaties. “Wij kennen onze klanten”, en “onze sector is uniek”, zijn vaak gehoorde opmerkingen. Maar de context van jouw klanten verandert en bepaalt de manier waarop transacties tot stand komen. Je bent mee of gezien!
Schrijf hier in

Waarom zou ik innoveren?

Vaak hoor je dat innoveren geen doel op zich mag zijn. Maar dat zou het net wel moeten zijn, om drie redenen. Innovatie helpt je

  • de kwaliteit van je aanbod op niveau te houden;
  • zorgen dat je relevant blijft;
  • de efficiëntie en rentabiliteit van je aanbod scherp te stellen.

Vanuit de lucht zie je meer

Omdat het moeilijk is een klare kijk te hebben op omgevingsfactoren en de context van je klant, met je neus op details, organiseren WAAI en Blenders een Community of Practice over innovatie. Met een 20-tal organisatie- en innovatieverantwoordelijken zullen we 2-maandelijks samenkomen om van elkaar te leren hoe we een design-gedreven innovatiecultuur implementeren. Samen zijn we slimmer!

Gratis webinar

In een gratis webinar op 29 januari van 15u00 tot 17u00 geven we een eerste idee van de onderwerpen waarrond we zullen werken.

Daarin licht Kris Vander Velpen toe hoe een innovatiecultuur organisaties kan helpen de veranderingen in de omgeving vooraf goed in te schatten en hoe die cultuur helpt de wendbaarheid van de organisatie te vergroten.

Jan Van Caneghem illustreert hoe dat kan binnen een design-gedreven context. Hoe design thinking en creative thinking je helpen diensten en producten te ontwikkelen vanuit de context van je klant met begrip voor de omgeving en focus op de impact die je wilt maken.

Schrijf je snel in via deze link

Contactpersoon