Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

OPLEIDINGEN

Want to go circular CIBIP website1

Circulair Business Innovatie Programma (CIBIP)

8 virtuele workshops - 22/03/23 - 31/05/23
Wil je graag met een nieuw circulair idee van start gaan in je onderneming? Maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Schrijf je dan in voor ons nieuw Circulair Business Innovatie Programma (CIBIP). CIBIP is een nieuw EU Interreg North Sea Project met als doel om kmo’s te helpen bij het ontwikkelen/opzetten van circulaire business modellen.
Schrijf je hier in

Voor

  • Voor kmo’s, van starters tot gevestigde ondernemingen die
  • hun eerste stappen willen zetten in de circulaire transitie of hier net mee gestart zijn,
  • nieuwe circulaire business ideeën willen ontwikkelen
  • en graag willen bijleren van en ervaringen willen delen met deelnemers uit andere partnerlanden (Zweden, Denemarken, Noorwegen, Frankrijk) en eventuele geïnteresseerden uit andere EU-landen

Uitgebreid programma met concrete tools

Tijdens de workshops leer je op basis van de kennis en ervaring van internationale kenniscentra over business innovatie programma’s, circulariteit en coaching (leiderschap/circulaire vaardigheden).

Het programma is in een virtuele setting en met Engels als voertaal.

In een reeks van 8 virtuele workshops van een 2-tal uur in de voormiddag (inclusief introductie en pitch) begeleiden we je stapsgewijs van het genereren van mogelijke circulaire ideeën tot een uitgewerkt plan dat je kan gebruiken voor bv. het overtuigen van investeerders, om interne stakeholders mee te krijgen in het circulaire verhaal, …

Gedurende het traject reiken we je concrete tools aan om je circulaire business model te ontwikkelen, we verhogen je kennis over duurzaamheid en circulariteit, je leert bij over business development en zoveel meer. Daarnaast organiseren we ook een aantal optionele sessies waarin we op een aantal circulaire thema’s dieper zullen ingaan.

Voor meer informatie mag je ook steeds contact opnemen met jan.vanlaer@blenders.be

Schrijf hier in
Programma CIBIP
Interreg North Sea Cofunded by the European Union

Contactpersoon