Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

OPLEIDINGEN

Foto Kris Vander Velpen

BLENDERS Impact Bootcamp

Voorjaar 2020 met start op 22 en 23 april
Inschrijven
Zoekt jouw organisatie naar nieuwe verdienmodellen? Of zit je met een beloftevol nieuw businessidee waarbij je wat hulp en inspiratie kan gebruiken om het tot een sterk businessplan om te vormen? Dan is het BLENDERS Impact Bootcamp iets voor jou! Schrijf je nu in voor het volgende Bootcamp dat van start gaat in het voorjaar 2020. Dit BLENDERS Impact Bootcamp wordt opgezet in samenwerking met Prof. Kris Vander Velpen.

Heb jij een idee om een nieuw product of een nieuwe dienstverlening te ontwikkelen met maatschappelijke relevantie? Of zit jouw organisatie met de uitdaging om haar businessmodel futureproof te maken?

Tijdens deze intensieve bootcamp worden deelnemers stap-voor-stap begeleid door Prof. Kris Vander Velpen, en dit van een pril idee tot een kant-en-klaar business opportunity plan. Je creëert een sterke impactvolle waardepropositie, een juist gesegmenteerde klantengroep, een gepast ecosysteem, en een rendabele businesscase.

De combinatie van boeiende nieuwe inzichten, hands-on professioneel advies op jouw case, én de luxe om 8 dagen ongestoord aan je innovatie te kunnen werken, leidt telkens opnieuw tot sterke resultaten!

Deze training zal méér impact hebben dan je ooit gehoopt had.

Ik schrijf me in

Praktisch

  • Een intensief, interactief en uitdagend opleidingstraject bestaande uit 8 dagen, verspreid over 4 blokken van 2 dagen (niet-residentieel). De data zijn: 22 & 23 april, 13 & 14 mei, 3 & 4 juni en 24 & 25 juni. De afsluiting bestaat uit een presentatie aan een externe jury.
  • De prijs bedraagt 5.900 EUR (excl. BTW); het traject komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille!
  • De plaatsen zijn beperkt tot max. 6 deelnemers, dus zorg dat je erbij bent!
  • Info kmo-portefeuille: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bart.

Dit BLENDERS Impact Bootcamp wordt opgezet in samenwerking met Prof. Kris Vander Velpen.

Provinciale Portefeuille Sociale Economie voor Advies en Opleiding

Aangezien de bootcamp in aanmerking komt voor de SE-portefeuille als opleiding bij de provincie Antwerpen, kunnen deelnemers uit de sociale economie gebruik maken van deze subsidie. Deze bedraagt 50% van de deelnameprijs. Meer info vind je hier.

powered by Typeform

Contactpersoon