Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

OPLEIDINGEN

21ste eeuwse digitale vaardigheden3

21ste eeuwse vaardigheden ontwikkelen op de werkvloer

Er wordt veel gesproken over het belang van 21ste eeuwse vaardigheden. Als we relevant willen blijven moeten we allemaal mee. Maar hoe doe je dit? BLENDERS deelt haar expertise in het ondersteunen van de ontwikkeling van deze vaardigheden bij je personeel. Bekijk hieronder het ruime aanbod aan vormingen.
Vraag vrijblijvend een offerte voor vorming of coaching in jouw bedrijf.

Creatief en probleemoplossend denken

Door creatief en probleemoplossend denken te stimuleren binnen het bedrijf geef je je personeel meer vertrouwen en eigenaarschap in hun processen. In deze vorming leren ze hun denkproces vrij te maken en vertrouwen te krijgen in de eigen capaciteiten en die van hun collega’s.

Creatief en probleemoplossend denken
Geïnteresseerd? Contacteer Jef

Zelfregulering

Burn-outs, bore-outs en een groot ziekteverzuim. De gevolgen van een gebrekkige zelfregulering van je personeel kan enorme gevolgen hebben voor je bedrijf. Blenders adviseert en begeleidt in preventie en aanpak van absenteïsme in jouw onderneming.

Meer info? Jef helpt je graag verder

Sociale en culturele vaardigheden, samenwerken en communiceren

Inclusiviteit op de werkvloer

Hoe haal je als onderneming zoveel mogelijk verschillende profielen binnen? Hoe benut je de potentie die aanwezig is op de werkvloer? Hoe zorg je ervoor dat innovatieve gewoontevorming een duurzame schwung geeft aan de 'gelei' tussen de verschillende werkingen?

We werken hierrond met hints van theory U, sociocratie 3.0 en consent decision forming. We vertalen normen en waarden in werkzame values en super powers en gebruiken bezwaren als 'geschenken' die ervoor zorgen dat beslissingen getoetst worden aan multi-stakeholders inzichten. Dit zorgt voor een bedrijfscultuur die ‘every brain in the game’ betrekt en persoonlijke sterktes kan inzetten.

We doen uit de doeken hoe dit voor ons werkt: al doende bouwen aan de weg die je bewandelt - en we trekken dit heel graag ook bij jouw organisatie op gang!

Interculturele communicatie op de werkvloer

Net als onze maatschappij wordt ook het personeel in bedrijven in toenemende mate divers. Dit brengt een heel aantal mogelijkheden, maar ook een aantal uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat je een positief werkklimaat creëert waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat.

Interculturele communicatie op de werkvloer: (niet) gemakkelijk! Welke afspraken bestaan er? Waarom zijn die er ook alweer? Groene grenzen? Rode grenzen? Hoe zorg je ervoor dat gelijkwaardigheid niet verdwijnt tussen de plooien van de dagelijkse werking? Hoe worden de missie en visie van je organisatie geleefd door alle werknemers? Blenders deelt haar expertise rond interculturele communicatie en vaardigheden graag met jou organisatie. Een vormingsdag, een verdiepingssessie, begeleiding van een aantal beslissingsprocedures, doorlichting van de praktijken en afspraken binnen jouw organisatie ... Alles kan.

Co-creatie als drijfveer voor innovatie

Is every brain in the game? Wordt het talent van je bedrijf ten volle benut? Elk van je medewerkers barst van het potentieel, maar dit wordt niet altijd volledig ontplooit omdat ze zich hebben verankerd in een functie en gewoontes. Onze adviseurs laten je kennismaken met onze bedrijfsfilosofie van Blended development. Je activeert je medewerkers en creëert een positieve feedback loop van samenwerking en ontwikkeling.

Sociale en culturele vaardigheden samenwerken en communiceren
Interesse? Contacteer ons snel

Mediawijsheid

Bedrijven worden alsmaar vaker slachtoffer van cybercriminaliteit en fake news. De beste manier om hier mee om te gaan is een preventieve houding aan te nemen. Een vorming mediawijsheid en cybercrime kan veel problemen voorkomen. Niet enkel voor het bedrijf, maar ook voor je medewerkers zelf.

Blenders geeft een vorming van 3 uur aan je bedrijf waarna je weer helemaal mee bent met de bedreigingen en de manieren om je te verdedigen.

Mediawijsheid

ICT-basisvaardigheden en informatievaardigheden

De digitale wereld verandert in een sneltempo om ons heen. Veel mensen begint het te duizelen wanneer ze met nieuwe systemen en technologieën in aanraking komen. Blenders heeft een ruim aanbod van vormingen over allerlei verschillende systemen zoals Windows, Mac, Microsoft Office, Google Cloud ... maar ook workshops rond omgaan met Fake News.

Vorming Office 365

Wanneer de meeste mensen aan Office denken, denken ze enkel aan de klassiekers Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar Office 365 is een veel groter pakket van programma’s met een heel aantal mogelijkheden tot co-creatie.

‘Teams’ met ‘SharePoint’ en ‘OneDrive’ integratie, ‘Sway’, ‘Stream’, ‘Flow’, ‘Bookings’ en ‘Planner’ zijn allemaal eenvoudige en superhandige programma’s die je eigen productiviteit en die van je team een serieuze boost kunnen geven.

Dit traject leidt je in 3 sessies van 3 uur doorheen de vele mogelijkheden tot co-creatie die Office rijk is.

Boek nu een gratis adviessessie met onze experts voor een vormingsaanbod op maat van jouw onderneming.

Contactpersoon