Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Afbeelding Postgraduaat Biogebaseerde En Circulaire Economie Uhasselt

Postgraduaat Biogebaseerde en Circulaire Economie - UHasselt - Start 09/2020

Wil je bedrijven of overheden begeleiden in de transitie naar een biogebaseerde en circulaire economie? Wil je voor jouw organisatie een biogebaseerde en/of circulaire waardeketen opzetten? Ontdek dan de laatste technologische trends in het postgraduaat Biogebaseerde en Circulaire Economie en introduceer jezelf in de meest courante methodieken voor duurzaamheidsanalyse. Bedenk een circulair business model voor een innovatief productie- en consumptiesysteem en word een echte change maker.
Geïnteresseerd? Klik dan hier

Wat leer je?

  • Ontdek state-of-the-art biogebaseerde en circulaire technologieën.
  • Leer wetenschappelijk onderbouwde investerings- en beleidsbeslissingen nemen en stakeholders overtuigen.
  • Werk je eigen business case uit.

Doelgroep

Alle houders van een bachelor of masterdiploma met een technologische of (socio-)economische achtergrond die graag hun professionele expertise willen versterken rond het thema biogebaseerde en circulaire economie.

Praktisch

  • De tweede editie van het postgraduaat biogebaseerde en circulaire economie start in september 2020.
  • Het aantal toegelaten deelnemers is beperkt.
  • Voor info over het postgraduaat kan je terecht bij Marleen Cupers - Opleidingsmanager UHasselt - 011 26 86 66 - marleen.cupers@uhasselt.be
Wil je erbij zijn? Meld tijdig je interesse tot deelname

Dit postgraduaat is ontstaan uit een samenwerking van 14 partners (waaronder Blenders) binnen het project ‘Grenzeloos Biobased Onderwijs’ dat gefinancierd werd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Meer info
Logos Partners Postgraduaat Bce Uhasselt