Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

nieuws

Vacature Nieuwecollega3

Medewerker tewerkstelling/jeugdwerking gezocht

Je komt terecht in het projectteam van Jong Digidak. Jouw taak is mee nadenken over de opstart van arbeidstrajecten voor Neet-jongeren (18-30 jaar) op verschillende digidak locaties of het versterken van bestaande trajecten, met name implementeren van de digitale- en mediavaardigheden.

Je vertrekt vanuit een jongerenaanbod dat een aanbod doet op woensdagnamiddag. Hier zal ook jij aan bijdragen. Je leert van daaruit de jongeren en hun context kennen en probeert NEET-jongeren outreachend te bereiken.

Je begeleidt hen gedurende hun vrijwilligerswerk in de jongeren- en/of volwassenenwerking van digidak. Daarnaast stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op en begeleid je hen hierbij: opstellen van een cv, jobdoelwit bepalen, digitale vaardigheden versterken, sollicitatietraining, attitudetraining, vacatures zoeken, ... Je geeft collectieve training maar hebt ook oog voor de individuele behoefte en groeimogelijkheden.

Je gaat samen met hen op zoek naar een geschikte job, opleiding of stage en legt contacten met bedrijven in de regio, je bouwt hiertoe een netwerk uit.