Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Vrijwilligen bij Digidak

Kom jij ook vrijwilligen bij Digidak?

Onze enthousiaste Digidak-teamleden trekken in Turnhout de straat op. Voor 1 dag vandaal! Turnhout kleurt in het krijt: om mensen wegwijs te maken naar Digidak en de samenwerking met de stad Turnhout rond digitale inclusie te vieren. Wil je hiervan deel uitmaken? Digidak is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Onze enthousiaste Digidak-teamleden trekken in Turnhout de straat op. Gewapend met krijtspuitbus en het digitaal uitgesneden logo. Tijd om Turnhout te kleuren met krijt-graffiti. Waarom?

  • De deuren van Digidak staan open. En zo weet iedereen ons ook vlot te vinden: om een computer te gebruiken of op het internet te surfen. Of om die vraag te stellen over het gebruiken van een computer, smartphone of applicatie. Ook is er een praktisch en laagdrempelig aanbod van opleidingen.
  • Digidak werkt hier samen met de stad Turnhout aan digitale inclusie. We zetten dit graag in de krijtverf.

Om dit alles mogelijk te maken, zoekt Digidak vrijwilligers om mensen te helpen en hen sterker te maken in hun digitale mogelijkheden.

  • Zin om opleiding te geven?
  • Goesting om mensen te helpen met hun digitale vragen?
  • Een passie voor de digitale wereld en om anderen hierin wegwijs te maken?

Interesse? Wil je meer info? Mail naar turnhout@digidak.be of vul dit formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Niet iets voor jou, maar ken je wel iemand die hier helemaal voor wil gaan? Zeg het voort!

Logo digidak1