Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Hop Up Nb Sept 19

Geef de speelkansen in je gemeente een extra boost met een Hop Up Playground! Nu extra voordelig.

Ze zijn weer gaan vliegen, de honderden speelvogels, terug naar de schoolbanken. En daarmee daalt met het einde van de zomer ook de rust weer neer op het speelplein en in de opvang. Maar spelen verdwijnt daarmee niet van de agenda. Integendeel, het verdient een plaats centraal in het beleidsplan van elke gemeente, over verschillende beleidsdomeinen en diensten heen.
Voor meer info kan je terecht bij Eva

Want kinderen spelen steeds minder. Nochtans investeren we meer dan ooit in de vrije tijd van kinderen. We organiseren de ene activiteit na de andere. Maar echt vrij spelen, dat komt er nauwelijks nog van. En dat is jammer. Want kinderen zijn geboren onderzoekers die zich in hun vrij spel ontpoppen tot uitvinders, architecten, probleemoplossers, ondernemers en kunstenaars. Vrij spelen verdient dus alle ruimte!

Met slechts 1 speelconcept wordt een geïntegreerd speelbeleid in jouw gemeente kinderspel!

Is jouw gemeente ook op zoek?

  • Naar manieren om met beperkte middelen een gevarieerd en uitdagend speelaanbod te creëren?
  • Naar manieren om samen te werken met andere diensten en organisaties in een geïntegreerd beleid rond spelen, opvang en vrije tijd?
  • Naar manieren om kosten te besparen door ruimte, infrastructuur en middelen te delen?
  • Naar manieren om medewerkers eenvoudig mee te krijgen in een visie op spelen en vrije tijd?

Bestel nog dit jaar je eigen Hop Up Playground

En geniet van de gratis levering nog voor de herfst- of kerstvakantie! Bovendien ontvang je 2 tickets voor een gratis opleiding ‘Start to Hop Up.
Meer weten? Contacteer Eva

De Hop Up Playground boost de speelkansen in jouw gemeente

Ze toveren elke ruimte om tot een uitdagende en gevarieerde speelomgeving. Onderzoeken, fantaseren, bouwen, creëren, frutselen, bewegen of chillen, het krijgt alle ruimte. Met slechts 1 speelconcept.

In een mum van tijd is de Hop Up Playground opgesteld en weer opgeruimd. Hij is compact op te bergen en gemakkelijk te verplaatsen. Daardoor is hij inzetbaar in heel de gemeente, in elke polyvalente ruimte, daar waar kinderen zijn en speeluitdaging mist. Samenwerken en materiaal en ruimte delen, het wordt letterlijk kinderspel!

De Hop Up Playground verrijkt de kwaliteit van spelen. Het actief, onderzoekend en ontwerpend spel dat ontstaat stimuleert 21E-eeuwse vaardigheden.

De Hop Up Playground is binnen én buiten te gebruiken!

Kinderen hebben af en toe nood aan rust. Zij met een extra zorgbehoefte nog meer. De knusse Hop Up- kampen en prikkelarme hoekjes zijn onmisbaar in elke inclusieve werking.

Genderstereotiep spelen krijgt geen kans in Hop Up. Bovendien worden de Playgrounds in België geproduceerd. Duurzaam en in samenwerking met sociale economie. De Hop Up Playgrounds dragen bij aan de mondiale doelstellingen rond duurzame ontwikkeling (SDG’s).

Last but not least. Hop Up is een Belgische ontwikkeling die van onderuit tot stand kwam in samenwerking met medewerkers uit de sectoren jeugd, onderwijs, opvang, sport en cultuur.

Ga op ontdekking op de website van Hop Up
Hop Up Nb Sept 192