Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

nieuws

Collega Gezocht

BLENDERS vzw zoekt een gedreven ondersteuner voor de werking van Villa Mescolanza in Turnhout

Zoek je een maatschappelijk geëngageerde job? Leg je vlot contacten met mensen met een heel diverse achtergrond? Ben je gedreven om vrijwilligers te ondersteunen? Ben je goed in samenwerken?

Wij zoeken een gedreven ondersteuner voor de werking van Villa Mescolanza, het huis van dialoog in Turnhout. Je zal instaan voor het ondersteunen van de lidverenigingen waarvan de meeste leden een migratieachtergrond hebben. Hij/zij doet dit door in samenwerking met partners zoals AIF vzw individuele lidorganisaties te ondersteunen alsook door de bewonersvergaderingen te organiseren met de verschillende leden.

Je speelt in op opportuniteiten om de werking van Villa Mescolanza te versterken en om het positief samenleven in diversiteit in Turnhout te bevorderen. Je zal samen met vrijwilligers op zoek gaan naar verbinding met andere Turnhoutse verenigingen, organisaties, diensten. Je zoekt naar manieren waarop Turnhoutse mensen met een migratieachtergrond gemakkelijker aansluiting vinden bij het lokale cultuur- en sportaanbod.

Je ondersteunt de lidverenigingen en hun leden om deel te nemen aan participatie-initiatieven rond stedelijk beleid. Je werkt vanuit de kantoren van BLENDERS vzw, op Campus Blairon 714 in Turnhout en maakt deel uit van hun netwerk. Tevens maak je deel uit van de stuurgroep rond het Huis van dialoog, met leden van de stad, Dienst voor gelijke kansen en BLENDERS.