Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Nieuws

Vacature

BLENDERS breidt haar Digidak-werking uit en zoekt een educatief projectmedewerker digitale en mediawijze basisvaardigheden

Vind jij e-inclusie heel belangrijk en krijg je er energie van om zelf nieuwe dingen uit te zoeken om die vervolgens uit te leggen en aan te leren in vormingen? Sta jij goedgezind op met het vooruitzicht nieuwe lesmaterialen uit te denken en methodieken te ontwikkelen? Ben jij nieuwsgierig en een digitale know it all? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

We zijn op zoek naar ...

... een didactische duizendpoot die zich graag een project helemaal eigen maakt en verbinding zoekt met mensen om hen te versterken in digitale vaardigheden.

We denken dat je best beschikt over een zekere kennis van, en interesse in ICT, maar we vinden het nog veel belangrijker dat je graag dingen aan mensen aanleert op een laagdrempelige manier.

Jongeren, volwassenen, senioren, professionals, anderstalige nieuwkomers, hoog of laagopgeleiden, ... Iedereen die baat heeft bij digitale versterking zal immers bij jou terecht kunnen.

Wat houdt de job in?

Als educatief medewerker heb je kennis van digitale tools en mediawijsheid, en je spijkert je kennis graag bij. Je bezit vooral sterke didactische vaardigheden om je kennis over te brengen.

Je staat samen met ons team van een 15-tal personen in voor het ontwerpen en testen van nieuwe cursussen en leermiddelen. De lesmaterialen die je zelf en samen met de collega’s ontwikkelt, zet je in tijdens de vormingen intern, extern en voor vrijwilligers.

Als educatief medewerker zal je vorming en les geven aan diverse leergroepen: met Jong Digidak werken we met en voor jongeren, ouders, leerkrachten en begeleiders. Met Digidak Pro werken we met en voor bedrijven, overheden en organisaties. En met Digidak werken we voor alle anderen.

De afwisseling en de hoge mate waarin jij zelf vorm kan geven aan je taken, maakt dat deze job steeds gevarieerd en uitdagend blijft.

Vacature educatief projectmedewerker digitale en mediawijze basisvaardigheden