Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

EVENEMENTEN

Logo SOON Innovation for humanity

SOON Festival

04/05/21 - 13u00-22u00
Online event
Welkom op 4 mei 2021 op ons SOON Festival, een innovatief online hop-on hop-off festival. Het thema is: Innovation for humanity. Van future sketches door internationale keynote speakers tot workshops, showcases en lokale helden, booths van de verschillende partners, een SOON Café en zelfs een robotrace en een SOON Wedstrijd! Aan inspiratie en netwerking geen gebrek. Benieuwd naar beloftevolle startups? Ontmoet ze in onze pitchmachine!
Ontdek het programma hier

Het concept

  • SOON is net zoals een echt festival, maar dan online: Stel je eigen programma samen en ga van de ene online ruimte, naar de andere.
  • Tussen 13u-22u is SOON jouw speelruimte! Je kan dus ook nog je werk doen of een meeting bijwonen, koken voor je gezin of even een wandeling maken ter ontspanning: jij bepaalt jouw programma die dag! 🙂
  • Om het festival helemaal waar te maken en net dat tikkeltje extra beleving te geven, hebben we een SOON Experience Box samengesteld met allemaal duurzame festival goodies.

Hoe inschrijven?

  • Ook dat kan via www.soonfestival.be
  • Voor alle Thomas More en KU Leuven studenten is inschrijven gratis! Wil je als student ook graag een SOON Experience Box ontvangen, dan kan je deze apart aankopen.
  • Voor professionals en bedrijven is het een all-in prijs: 100% SOON Festival proof! Je schrijft in als bedrijf met de gegevens van Thomas More Kempen vzw.
Inschrijven kan via deze link
Partners SOON 2021

Contactpersoon