Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

EVENEMENTEN

Afbeelding OBD 2022

Open Bedrijvendag 2022

02/10/22 - 10u00-17u00
Blenders, Steenweg op Tielen 70 , 2300 Turnhout
Op zondag 2 oktober kan je bij Blenders terecht voor Open Bedrijvendag 2022! Ontdek de werking van Blenders, WEB, Natuurwerk, I-Diverso, Kringwinkel en nog anderen tijdens een bezoekje achter de schermen van zowel onze bureaus als onze werkvloeren. De rode draad van de dag is playfulness of al spelend leren, en dat voor zowel jong als oud. Ook de hongerigen & dorstigen worden niet vergeten, er zal een tent opgesteld staan voor een natje en een droogje!

Praktisch

Omdat het momenteel nog wegenwerken zijn, vragen wij om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Blenders blijft goed bereikbaar met de auto maar het kruispunt van de Steenweg op Tielen met de Everdongenlaan en de Tieblokkenlaan is nog steeds afgesloten!

  • Bezoekers komende van de Ring over de Steenweg op Tielen gebruiken de normale ingang van Blenders. De parking bevindt zich achteraan links.
  • Bezoekers komende van andere richtingen (Everdongenlaan, Tieblokkenlaan, Steenweg op Tielen (kant van autobaan)) gebruiken onze tijdelijke parking achteraan: Avery Dennison (Tieblokkenlaan 1). Deze parking ligt recht tegenover onze organisatie. Opgelet: gelieve niet te roken op de parking!

Hier kan je alvast kennismaken met de werking van WEB, Natuurwerk, I-Diverso en Kringwinkel.

Graag tot dan!

Contactpersoon