Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

EVENEMENTEN

Afbeelding Theo Vaes

Ondernemers met Impact - Online inspiratiesessie met Theo Vaes

04/04/23 - 12u30-13u30
Online event
Schrijf hier in
Theo Vaes deelt zijn ervaring en inzichten rond ondernemerschap en maatschappelijke relevantie. Als “consultant foreign investment” wist hij buitenlandse bedrijven aan te trekken om naar Vlaanderen te komen. Als ondernemer startte hij verschillende initiatieven mee op. Als persoon werd hij geraakt door de inzichten in kansarmoede van generatie op generatie. Tijd om een nieuwe onderneming te starten …

Met ArmenTeKort richtte hij een vzw op die “strakker gerund wordt dan een KMO” om effectief een verschil te maken. Door verbinding tussen mensen biedt ATK een kwalitatieve dienstverlening en schaalbare aanpak om generatiearmoede tegen te gaan.

Zijn we het erover eens dat sociale organisaties zonder kosten-batenanalyse niet meer houdbaar zijn vandaag de dag? Vragen we ons ook af of een bedrijf zonder maatschappelijk doel nog levensvatbaar is in de toekomst?

Schrijf je in voor deze gratis online lunchsessie op dinsdag 4 april van 12u30 tot 13u30 en laat je inspireren door de praktijkervaring en authentieke inzichten van Theo Vaes!

Graag tot dan. Wij kijken er alvast naar uit!

Contactpersoon