Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

EVENEMENTEN

Homepage Amazing Cultures

Ondernemers met Impact - Online inspiratiesessie met Ben Poelmans

07/02/23 - 12u30-13u30
Online event
Schrijf hier in
“The Culture Defines the Business.” Maar wat heeft cultuur te maken met duurzame groei van je organisatie? Daar kwam Ben Poelmans achter na zijn opleiding tot econoom en ervaring in marketing, leiderschap en business development. Een traject van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en voortschrijdend inzicht in mens en organisatie leidde tot de oprichting van Amazing Cultures, samen met Heleen van der Meulen en Christophe Degrez.

Door middel van Team Mentorship begeleiden ze leiders en organisaties op een kruispunt in hun groei naar meer duurzaamheid. En dan doelen we niet op een streven om alles in leven te houden. Integendeel. Soms moeten bestaande systemen verdwijnen of veranderen. Maar dat is moeilijk wanneer er menselijke complexiteit bij komt kijken … Hoe complexer de uitdaging, hoe relevanter de aanpak van Amazing Cultures!

Net als bij de persoonlijke ontwikkeling van een mens, zitten de drijvende waarden van een organisatie vervat in de kern. Verdiepen om tot de essentie te komen is de sleutel naar duurzaam succes, met betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Ben jij ook benieuwd naar de ervaring van Ben Poelmans en het verhaal achter Amazing Cultures?

Laat je dan zeker inspireren tijdens onze online lunchsessie op dinsdag 7 februari van 12u30 tot 13u30!

Schrijf je gratis in en ontvang enkele dagen op voorhand de ZOOM-link.

Graag tot dan. Wij kijken er alvast naar uit!

Contactpersoon