Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

EVENEMENTEN

Impact Bootcamp Najaar 2022

Infosessie BLENDERS Impact Bootcamp

08/12/22 - 18u30-21u30 - Gratis sessie
Kontoer, Korte Gasthuisstraat 42, Turnhout
Schrijf hier in
Heb jij een beloftevol idee om een nieuw product of een nieuwe dienstverlening met maatschappelijke relevantie te ontwikkelen? Of is jouw organisatie op zoek naar nieuwe verdienmodellen om haar businessmodel futureproof te maken? Dan is het BLENDERS Impact Bootcamp dé formule om hier effectief mee aan de slag te gaan! Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor de gratis infosessie op 08/12/22 in Kontoer met Kris Vander Velpen. Kris licht je in geuren en kleuren toe wat de opzet, de aanpak en de meerwaarde is van het BLENDERS Impact Bootcamp voor jouw team!

Tijdens dit intensieve bootcamp worden deelnemers stap-voor-stap begeleid van een pril idee tot een kant-en-klaar business opportunity plan. Je creëert een sterke impactvolle waardepropositie, een juist gesegmenteerde klantengroep, een gepast ecosysteem, en een rendabele businesscase. Dit alles onder begeleiding van het unieke intellect, de ontwapenende humor en het aanstekelijk dynamisme van Prof. Kris Vander Velpen.

Geen gefragmenteerd advies of administratieve rompslomp dus … De combinatie van boeiende nieuwe inzichten, hands-on professioneel advies op jouw case, én de luxe om 8 dagen met een dedicated team ongestoord aan je innovatie te kunnen werken, leidt telkens opnieuw tot sterke resultaten!

Deze training zal méér impact hebben dan je ooit gehoopt had.

O.a. deze realisaties zijn ontstaan uit een vorige BLENDERS Impact Bootcamp: Hop Up, Kontoer en DoeDoos.

Ik schrijf me in

Impressie deelnemers huidig traject

Volgende organisaties zijn nu vol enthousiasme bezig aan hun traject: LES., LEVL, Ter Loke, No Milk Today, ArmenTekort en Alternatief.

Het gaat dus enerzijds om grotere organisaties die (op een zijspoor) innovatieve pistes willen bewandelen en daarbij op een ondernemende manier minder subsidie-afhankelijk willen worden.

Anderzijds gaat het om impact-gedreven start-ups die hun concept in samenwerking met stakeholders en relevante sparringspartners willen uitbouwen tot een “future proof business opportunity plan”.

Bekijk onderstaand filmpje voor een eerste impressie.

Getuigenis van een deelnemer

Lex Vorsselmans van Vzw Terloke is zo collegiaal geweest om vzw Elegast/Tsedek een zitje aan te bieden op deze tocht. Waarvoor dank! Het samendenkwerk bij de toekomst van hun domein Vierwinden vormt een ideale parallel met de dromen bij onze Berkelhoeve.

Hoewel de titel van het bootcamp al ronkend was, had ik geen idee waaraan ik me mocht verwachten. Er lijkt deze dagen immers allerminst een tekort aan trajecten om ondernemerschap aan te wakkeren. Met deze opportuniteit viel die keuzestress dus al weg én het blijkt ook nog eens een voltreffer.

Via tal van wereldwijde voorbeelden, verhalen, anekdotes, vragen, kwesties, inzichten... destabiliseert en voedt Kris ons op indringende en ook wel hilarische wijze. Regelmatig moet een deel van mijn wereldbeeld -en trommelvlies zodra hij enthousiast op gang is- eraan geloven. Die constructieve stretching brengt vervolgens de broodnodige creativiteit boven. Tel daarbij nog eens de participatie van de andere teams en ik merk bijna meer inspiratie dan ik kan verwerken...

Praktisch

  • Een intensief, interactief en uitdagend opleidingstraject bestaande uit 8 dagen, verspreid over 4 blokken van 2 dagen (eerste keer met overnachting, volgende blokken niet-residentieel).
  • De data zijn: 18 en 19 januari 2023, 15 en 16 februari 2023, 15 en 16 maart 2023 en 19 en 20 april 2023 (telkens van 9u00 tot 17u30).
  • De afsluiting bestaat uit een presentatie aan een externe jury.
  • De persoon die zich inschrijft, mag een team van 3 tot 6 personen meebrengen naar de opleidingsdagen. Dit team mag bestaan uit medewerkers en/of externen (belangrijke klant, leverancier, businesspartner …). Kan je zelf geen 3 personen uit je organisatie vrijmaken, dan zoekt BLENDERS graag mee naar externe geïnteresseerden om jouw team te versterken.
  • De plaatsen zijn beperkt tot max. 6 teams, dus zorg dat je erbij bent!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eva Ernst

Deelnameprijs

  • Standaardtarief: 6.500 euro per team (ongeacht de grootte van het team) - Subsidie via de kmo-portefeuille is mogelijk
  • Tarief voor vzw's: 4.200 euro
  • Deelnameprijs voor impact gedreven starters die nog geen juridisch statuut hebben: 3.000 euro
  • Prijzen zijn exclusief 21% btw
  • Info kmo-portefeuille: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Ben je al overtuigd van jouw deelname aan het BLENDERS Impact Bootcamp

Schrijf dan nu al in voor dit boeiende traject!
Klik hier

Contactpersoon