Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

EVENEMENTEN

Impactfinanciers on Tour in Lier

Impact Financiers on Tour in Lier

05/10/23 - 18u00-21u00
De Kwekerij, Berlaarsestraat 31, 2500 Lier
Ben je een gedreven ondernemer, starter of gevestigde waarde? Heb je een innovatief, duurzaam, sociaal, circulair, … bedrijfsidee met maatschappelijke impact en ben je hiervoor op zoek naar financiering? Wil je jouw idee eerst eens aftoetsen in een 1-op-1 gesprek, ongeacht hoe concreet het idee al is? Of ben je nieuwsgierig naar wat de impactfinanciers te bieden hebben en wil je inspiratie opdoen? Kom dan op donderdag 5 oktober naar het gratis informatie- en netwerkevent 'Impact Financiers on Tour in Lier' waar Blenders een van de ondersteunende organisaties is.
Schrijf hier in

Wat kan je verwachten?

  • Na de presentaties kies je één of meerdere financiers of ondersteunende organisaties voor een kort 1-op-1 moment. Is er een match? Ziet één van de financiers brood en maatschappelijke meerwaarde in je idee? Dan heb je alvast een afspraak op zak om je plannen te bespreken.
  • Doorlopend netwerkreceptie

Praktisch

Inschrijven kan tot en met 2 oktober via onderstaande link waar je ook een inspirerend voorbeeld en alle informatie vindt.

Heb je vragen, mail deze naar werk@lier.be.

Het evenement vindt plaats in De Kwekerij, Berlaarsestraat 31 in Lier. De Kwekerij is bereikbaar met de fiets en De Lijn. Parking: Gasthuisvest

Inschrijven of meer info

Impact Financiers on Tour in Lier is een samenwerking tussen stad en OCMW Lier, Trividend, De Kwekerij en het Circulair Ondernemersloket Regio Mechelen.

Contactpersoon