Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Verdiepingssessie: leef de impact die je genereert met je projecten

Blendersdag

Verdiepingssessie: leef de impact die je genereert met je projecten

Als sociale impactorganisatie wil Blenders impact creëren én versterken. We vertrekken vanuit het gegeven dat maatschappelijke uitdagingen vragen om innovatieve oplossingen die sterker zijn naarmate ze gedragen zijn door meerdere partners. ‘Every brain in the game’ zorgt immers voor een multi-stakeholders benadering die garant staat voor een duurzaam effect of impact.

Blenders contactpersoon

Sarah Ostyn

Over de Verdiepingssessie

Wanneer uit een van onze werkingen een antwoord op een maatschappelijke uitdaging ontspruit, is het voor Blenders van groot belang deze te delen en te verduurzamen.

Scaling out (transfereren van je impact, aanzetten tot repliceren) van inzichten binnen een collaborative ecosystem van betrokken organisaties en personen is belangrijk. Blenders zet in op het verdiepen, verduurzamen, verspreiden en waar mogelijk fine tunen van voortschrijdende inzichten, samen met en voor jou.

In de interactieve verdiepingssessie lichten we toe hoe wij onze wisselwerking tussen onze organisatie als structuur en onze projectwerking vorm geven. We gaan dieper in op de link met een divers HR-beleid en zoomen in op good practices en mogelijke valkuilen.

Concreet

  • Een van onze medewerkers geeft een interactieve verdiepingssessie.
  • De sessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in Turnhout in de kantoren van Blenders of op locatie. Indien ze doorgaat op locatie, voorziet de organiserende partner een beamer en projectiescherm.
  • Tarief: € 500 per sessie (excl. btw) + kilometervergoeding.
  • Deelnemers krijgen de getoonde presentatie toegestuurd via de organiserende partner.

Benieuwd of zo een sessie iets is voor jouw werking?

Kom eens kijken op de studiedag ‘Springplank naar Divers Talent’ op 25 november in de c-mine in Genk.

Inschrijven voor verdiepingssessie nr 7 kan via deze link.

Of contacteer Sarah