Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

Story of My Life

Logo Soml2

Story of My Life

Heb je ooit al eens te maken gekregen met een vooroordeel over iemand? Heb je ooit al eens beseft dat dit onterecht bleek, nadat je de persoon leerde kennen? Met dit herkenbaar gevoel willen digidak en Link in de Kabel aan de slag gaan. Het is de rode draad in dit project, dat zal werken rond ontmoeting en vooroordelen wil ontkrachten.

Blenders contactpersoon

Kelly Vreys

Over Story of My Life

Story of My Life is tot stand gekomen mede dankzij de steun van het Europees Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF).


Story of My Life wil jongeren, voornamelijk anderstalige nieuwkomers, een stem geven zodat ze zichzelf kunnen voorstellen en iedereen elkaar kan leren kennen. Link in de Kabel en digidak bundelen hierin hun krachten en begeleiden jongeren doorheen verschillende creatieve workshops. Jongeren worden bijgestaan om hun sociale en digitale kennis in te zetten en te versterken terwijl ze samen werken aan verhalen die digitaal in beeld gebracht worden. De thema's waarrond gewerkt wordt, worden door de jongeren zelf aangebracht.

Doorheen het project worden verschillende toonmomenten georganiseerd waarin de verhalen te bezichtigen zijn voor het grote publiek. De makers zelf worden talrijk uitgenodigd om met bezoekers in gesprek te gaan over hun creaties. Er zal ook een roadshow georganiseerd worden. Beide organisaties gaan langs bij verschillende scholen en organisaties om positieve boodschappen te verspreiden: Leer elkaar kennen!

Er lopen drie trajecten op drie verschillende locaties; Leuven, Geel en Balen. Wens je deel te nemen aan de workshops of wil je graag dat de roadshow ook bij jou stopt? Neem dan zeker eens contact op met een van de medewerkers.

Meer info over Story of My Live vind je ook op hun website
Amif Banner