Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Foto Mia En Inge Atk

Word buddy bij ArmenTeKort en maak mee het verschil!

19 maart in Ravels en 2 april in Arendonk (telkens om 19u00)
Ravels (Zaal Den Eel, Eelstraat 4) - Arendonk (St. Clara-college, Kloosterbaan 5)
Hoe kan je tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling en in eigen regio een stukje kansarmoede verzachten? Word buddy bij ArmenTeKort Kempen en maak mee het verschil! Op de infosessie op 19/3 of 2/4 kom je er meer over te weten.
Schrijf hier in voor de infosessie

Wat is een buddy?

Als buddy ga je op stap met iemand die door omstandigheden niet meer gelooft in een betere toekomst. Jullie spreken als duo regelmatig af om samen iets te doen (een goede babbel, wandelen, koken …). Door jouw aanwezigheid en ondersteuning krijgt jouw buddy opnieuw vertrouwen in zichzelf en de toekomst en kan hierdoor de regie van zijn/haar leven weer in eigen handen nemen.

Atk Buddyduo1
Lees hier het verhaal van Frank en Jaimie

Buddy zijn kan je leren!

Een intensieve opleiding en interactieve workshops geven je inzicht in kansarmoede en empowerment. Je oefent de juiste basishouding om als buddy verbinding te maken met deze wereld. Je wordt Meester in empowerment. Je wordt hierdoor ook een veerkrachtiger collega, partner, ouder.

Je staat er daarenboven niet alleen voor!

Onze ArmenTeKort Buddy Community betekent veel voor ons en kan ook veel betekenen voor jou. Via regelmatige opvolging, driemaandelijkse intervisies en uitdiepende masterclasses bieden we jou structurele ondersteuning in je traject als buddy.

Atk Ann En Sabine
Lees hier het verhaal van Sabine en Ann

Heb je interesse om mee te werken?

Kom dan naar één van onze twee informatieavonden!

  • Dinsdag 19 maart om 19u00 in zaal Den Eel, Eelstraat 4 in Ravels
  • Dinsdag 2 april om 19u00 in het St. Clara-college, Kloosterbaan 5 in Arendonk

Tijdens deze infosessies hoor je alles over de opleiding en het buddytraject en vertellen buddy’s over hun persoonlijke ervaringen.

Schrijf hier in

Meer info?

Wil je eerst meer informatie, surf dan naar www.armentekort.be, bel Suzy Maes 0475 46 42 11 of mail naar fien.cox@blenders.be.

Of bekijk het filmpje van ArmenTeKort

ArmenTeKort Kempen is een samenwerking tussen BLENDERS, ArmenTeKort, CAW, Thomas More en de OCMW’s, mogelijk gemaakt door Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Financiers Armentekort
Hosted By Blenders Met Hoofdletter Atk6