Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

06 T4M Website

Trans4MORE 2019 - Flourishing Organisations

14 mei 2019 - 18u00-23u00
Thomas More Campus Geel (Kleinhoefstraat 4)
Schrijf hier in
Voor de derde editie van Trans4MORE hebben Blenders, Thomas More, Netropolix, Salar en Events Catering Bevers / b-verse de krachten gebundeld om er ook dit keer weer een onvergetelijk netwerkevent van te maken. Dit jaar staat het thema 'Flourishing Organisations' centraal. Noteer 14 mei alvast in je agenda!

Wat hebben een impact-organisatie, een hogeschool, een IT-bedrijf, een sociaal secretariaat en een cateringbedrijf met elkaar gemeen? Allemaal zijn ze met een frisse blik vooruit gericht, een blik op de samenleving van morgen en stellen ze zich de vraag: 'Hoe zou het kunnen zijn om in die samenleving van morgen te leven, te werken en te ondernemen?'. Maak het zelf mee op Trans4MORE! Het concept blijft hetzelfde als de vorige jaren. Een hop-on hop-off programma met voor ieder wat wils en de belofte van een laagdrempelige en buitengewoon inspirerende avond!

Keynote speaker bekend!

Karen Lee Downes is een in Groot-Brittannië gevestigde ondernemer en vrouw achter The Flourish Initiative.

"Het essentiële ingrediënt voor zakelijke welvaart is menselijk floreren. Het bedrijfsleven gedijt wanneer leiders voldoen aan de werkelijke behoeften van hun mensen, hun klanten en de organisatie." Karen gaat verder in op wat er nodig is om een organisatie op te bouwen waar mensen kunnen floreren, zodoende dat ook het bedrijf floreert.

Tijdens haar 30-jarige loopbaan heeft ze meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd en maatschappelijke organisaties ondersteund, bedrijfsleiders geadviseerd en ontwikkelingsprogramma's over de hele wereld geleid. Deze ervaringen leerden haar wat nodig is om moeilijke kwesties aan te pakken, zoals gendergelijkheid; hoe je veerkracht kunt opbouwen na tegenslagen en hoe mensen betrokken kunnen worden bij zinvol werk om ervoor te zorgen dat ze het beste van zichzelf kunnen geven aan de organisatie waarin ze werken.

Karen Lee Downes 2

Storytelling

Maak kennis met straffe ondernemers en hun bezielende verhalen die nog al te vaak onder de radar blijven. Puur en persoonlijk, voor beperkt publiek.

 • Jean-Louis Goddeeris - Goddeeris - 'It's all about planning, people & pleasure'
 • Eva Maréchal - Hop Up - 'Wanneer verontwaardigde ogen zien en ondernemende handen jeuken'
 • Hans Verhoeven - Hotel Ragnarok - 'De revolutie van de prutsers!'

Een vierde naam maken we binnenkort bekend, stay tuned!

Lees meer over de Storytellings

Workshops

Na het succes in vorige edities pakken we dit jaar uit met nóg meer workshops. Je mag je verwachten aan ervaringen die je fysiek uitdagen, mentaal versterken, spiritueel verrassen, emotioneel voeden, maar bovenal doen groeien als mens, werknemer, manager,...

 • Karen Lee Downes - The Flourish Initiative - 'Leading self | Leading others'
 • Tom Stijven - Just Breathe - 'How to survive the rat-race? Just Breathe!'
 • Jan Rauter - 'Stilte als geheim ingrediënt'
 • Mique Acke - Numinos - 'De essentie en kracht van Playfulness'
 • Bert Smeets - 'In ieder van ons zit een kampioen!'
 • Kathleen Thijs & Martine Kuyken - iBCoaching - 'Tijd om je eigen balans op te maken'
 • Rebecca Day - 'Off the mat'

Meer workshops volgen spoedig!

Lees meer over de workshops

Showcasing

Trans4MORE creëert met dit format een podium voor het demonstreren van allerlei innovaties. Hetzij producten, systemen, methodieken of resultaten. Maak je geest vooraf maar goed leeg, want je verlaat de campus met een hoop extra bagage!

Pitch corner

12 authentieke verhalen volgen elkaar op in een tijdspanne van 2 uur. Je kan zelf aanpikken en loslaten wanneer je wil. Ongetwijfeld stof tot nadenken en voer voor een boeiend gesprek!

Netwerkveiling & Blend Dates

De kern van Trans4MORE is mensen dichter bij mekaar brengen. De ganse avond stimuleren we dan ook waardevolle ontmoetingen. Onder meer door middel van een heuse netwerkveiling laten we mensen blenden met elkaar. Er komt geen blind geluk aan de pas, maar een uitgekiend proces verhoogt de slaagkans op een verrijkende ontmoeting drastisch.

Mijn Collage2

Wat verstaan we onder Flourishing Organisations?

Voor editie 2019 focussen we ons specifiek op het transformatie-aspect van bedrijven en organisaties. Centraal thema: Flourishing Organisations. Met deze term willen we een lans breken om verder te denken dan duurzaamheid. Waar verduurzamen soms nog geïnterpreteerd wordt als minder slecht maken (minder vervuilen, minder verspillen, minder grondstoffen gebruiken, etc.), beogen we met ‘flourishing’ een uitgesproken positieve benadering. Het doel is dan niet om minder negatieve impact, maar meteen een positieve impact te creëren; een probleem oplossen i.p.v. het minder groot te maken en dit naar alle belanghebbenden toe van de gehele organisatie. Deze aanpak leidt niet alleen tot succesvolle bedrijven en organisaties op lange termijn, maar zal steeds belangrijker worden voor o.a. klanten en investeerders. Een Flourishing Organisation zal dan ook het resultaat zijn van Flourishing Individuals, die vanuit een sterk collectief bewustzijn de strategie en de acties van het bedrijf/organisatie kunnen richten op het versterken van het algemeen belang.

Praktisch

 • Datum: dinsdag 14 mei 2019
 • Timing: 18u00-23u00
 • Locatie: Thomas More Campus Geel (Kleinhoefstraat 4)
 • Het event is gratis maar inschrijven is wel verplicht en kan tot 13 mei
 • Catering wordt aangeboden door Netropolix, Salar en Events Catering Bevers / b-verse
 • Bij onaangekondigd niet opdagen, wordt een no show fee van 45 € aangerekend

Trans4MORE 2019 is een samenwerking tussen Netropolix, Thomas More, Salar, Blenders en Events Catering Bevers / b-verse.

powered by Typeform