Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Karendownes1

Trans4MORE 2019

14 mei 2019 - 18u00-23u00
Thomas More Campus Geel (Kleinhoefstraat 4)
Voor de derde editie van Trans4MORE hebben BLENDERS, Thomas More, Netropolix en Salar de krachten gebundeld om er ook dit keer weer een onvergetelijk netwerkevent van te maken. Dit jaar staat het thema 'Flourishing Organisations' centraal. Noteer 14 mei alvast in je agenda!

BLENDERS, Thomas More, Netropolix en Sociaal Secretariaat Salar slaan de handen in elkaar voor weer een onvergetelijke editie van Trans4MORE. Het concept blijft hetzelfde als de vorige jaren. Een hop-on hop-off programma met voor ieder wat wils. Het centrale thema van de avond is 'Flourishing Organisations'. Noteer 14 mei alvast in je agenda! Meer info over het programma is coming soon!

Keynote speaker bekend!

Onze keynote speaker is alvast bekend, Karen Downes van The Flourish Initiative.

Karen is een Britse ondernemer die The Flourish Initiative oprichtte.

Mijn Collage2

Wat verstaan we onder Flourishing Organisations?

Waar 'verduurzamen' soms nog geïnterpreteerd wordt als 'minder slecht maken' (minder vervuilend, minder verspillend, minder grondstoffen, minder negatieve impact, …) beogen we met 'bloeiend' een uitgesproken positieve benadering: het doel is dan niet om minder negatieve impact, maar meteen een positieve impact te creëren; een probleem oplossen i.p.v. het minder groot te maken. We geloven dat deze aanpak leidt tot succesvolle bedrijven en organisaties op lange termijn en steeds belangrijker zal worden voor consumenten en investeerders. Een Flourishing Organisation zal het resultaat zijn van flourishing individuals, die vanuit een sterk collectief bewustzijn de strategie en de acties van het bedrijf/organisatie kunnen richten op het versterken van het algemeen belang.

Logos Partners T4M