Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Q Lite

Sustatool meetup september

Vrijdag 20 september, 11u45 - 16u00
Gastbedrijf Q-lite: Wiekenweg 13, 2387 Baarle-Hertog
Ik schrijf me in
Op 20/09 is er opnieuw een kans om in te stappen in het Sustatool traject. We maken er een ontspannen en inspirerende namiddag van. Maak kennis met andere Sustatoolers tijdens de lunch, laat je inspireren door gastbedrijf Q-lite en hun circulair business model en ontdek de eerste stappen van de Sustatool. Zet jouw organisatie reeds in op duurzaamheid of plan je stappen te ondernemen? Dan is dit een uitgelezen kans. Blenders helpt bedrijven en organisaties via deze gratis trajectbegeleiding gestoeld op het Sustatool framework. De eerste bedrijven gingen alvast aan de slag en timmeren volop aan hun duurzaamheidskader op maat!

Blenders en de Sustatool in de media

Artikel in Planet Future: "Gratis tool zet kmo's op weg naar duurzaamheid"
Lees meer

Dagindeling

  • 11u45 – 12u30: Broodjeslunch en kennismaking met andere Sustatoolers
  • 12u30 – 13u15: Rondleiding op de Q-lite site
  • 13u15 – 16u00: Instapmoment - Voorbereidingsfase Sustatool (sessie 1) met Hans Verboven, bedenker en UA-professor
Ik word Sustatool ondernemer!

Meer info over het Sustatool traject

O.a. filmpjes, trajectduur, etc.
Ontdek je op deze pagina

Over gastbedrijf Q-lite en hun weg richting duurzaamheid

Q-lite is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatiesystemen zoals lichtkranten, scoreborden en grafische displays.

Binnen Q-lite is duurzaamheid een van hun belangrijkste speerpunten. Momenteel zijn zij bezig met de transformatie naar een circulair business model. Hiervoor zijn reeds verschillende stappen genomen binnen het bedrijf. Zo zetten ze op verschillende manieren bepaalde producten circulair neer met zelfs een Display as a Service model.

Daarnaast maakt ook de vestigingslocatie Q-lite uniek. Het bedrijf is namelijk gelegen in de enclavegemeentes Baarle-Hertog (BE) en Baarle-Nassau (NL). En die grens…loopt dwars door de fabriek!

Visual Experience Center
powered by Typeform