Wij gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten functioneren.

activiteit

Start To Pitch

Start To Pitch

Tijdstip in overleg met deelnemers
Blenders, Campus Blairon 714, 2300 Turnhout
Inschrijven
We coachen jou in het maken én brengen van jouw eigen pitch. In één dag giet je jouw (business)idee in een kort en krachtig verhaal waarmee je in enkele minuten de interesse wekt van jouw beoogd publiek.

Voor wie?

Wil jij je product op een originele en bevattelijke manier aan je klanten voorstellen? Wil jij potentiële investeerders over de brug halen voor jouw baanbrekend nieuw idee?

We organiseren deze coachingsessie voor iedereen die worstelt met het vertalen van zijn (business)idee naar zijn of haar publiek.

Wat mag je verwachten?

Op de live workshopdag werk je aan jouw verhaal onder de vorm van een pitch van maximum 3 minuten. Coach Peter Perceval van Inspiring Speech ontwikkelt in deze interactieve workshop eerst samen met jou al het basismateriaal dat je nodig hebt, want niemand kan starten van dat magische "lege blad". Daarna zoek je samen naar een vorm waarmee je jouw publiek het beste laat meeleven met jouw hoofdthema. Tenslotte schrijf je het verhaal op in bevattelijke taal.

Ter ondersteuning krijg je een online-videocursus "start to pitch" (75 minuten) aangereikt.

Wil je meer weten over Peter en Inspiring Speech? Klik dan hier

Praktisch

  • Prijs: 850 euro +btw 21% | Deze activiteit komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille waardoor je tot 40% kan recupereren
  • 1 trainingsdag
  • Catering en lesmateriaal inbegrepen
  • Vanaf 5 deelnemers zoeken we naar een geschikte datum
Wens je meer info? Neem contact op met Herwin

Heb je vragen over de kmo-portefeuille?

Alle info vind je op hun website.
Klik hier
powered by Typeform